2777
2789
عنوان

کارفرمایی که غلط املایی داره چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 28 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم کیبوردش اشتباهیش کرده چون غلط املایی نیست،کلمه رو جا به جا کرده

آخه کیه که ندونه محاسبه چیه مصاحبه چیه

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

خودتونم غلط املایی دارین واقعا

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
خب الان خودتم واقعا اشتباه نوشتی که

اینها غلطهای نوشتاری نیستند. بلکه واژههای فارسی شدهاند که لباس تازی پذیرفتهاند، مانند: الاهی=الهی، حتا=حتی، واقعن=واقعاً، بلاخره=بالاخره، بقا=بقاء، شفا=شفاء، و امثال اینها

از جایی کپی کردم این متنو

یکی از هزاران کاربر ترکیده با ورودی تازه=)
خودتونم غلط املایی دارین واقعا

اینها غلطهای نوشتاری نیستند. بلکه واژههای فارسی شدهاند که لباس تازی پذیرفتهاند، مانند: الاهی=الهی، حتا=حتی، واقعن=واقعاً، بلاخره=بالاخره، بقا=بقاء، شفا=شفاء، و امثال اینها

حالا چیزیه که از کلاس اول یادمون دادن همین بوده...

اره ولی خب میگن که اینجوری نوشتنم غلط حساب نمیشه

منم تو نوشته های رسمی رعایت میکنم ولی توی چت و اینها اینجوری تایپ میکنم اکثرن

اینها غلطهای نوشتاری نیستند. بلکه واژههای فارسی شدهاند که لباس تازی پذیرفتهاند، مانند: الاهی=الهی، ح ...

ب ندرت کسی با لباس تازی کلمات رو مینویسه

و چیزی ک در نوشتار و مدارس ب ما آموختن واقعا حتی و الهی بودن

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
ب ندرت کسی با لباس تازی کلمات رو مینویسه و چیزی ک در نوشتار و مدارس ب ما آموختن واقعا حتی و الهی بود ...

الان بریم روی اموزش مدرسه که مینویسه به ما نیاموختن و مینویسه درسته،ب حتمن باید کنارش ه باشه ولی سبک تایپ کردن روزمرهی ما دست خوش تغییر شده

الان بریم روی اموزش مدرسه که مینویسه به ما نیاموختن و مینویسه درسته،ب حتمن باید کنارش ه باشه ولی سبک ...

می نویسه مثل اینکه با نیم فاصله چسبیده میشه نمی دونستم😐