2777
2789

حالم خیلی بده... با دوست صمیمیم که ۷ سال بود باهم بودیم و از جیک و بوک هم خبر داشتیم و هر روز از احوال پرسی میکردیم شدم غریبه😔امروز تو راه روبرو شدیم و چشم تو چشم شدیم... هر دومون چشممون رو از کشیدیم و من سرم رو انداختم پایین و اون هم بدون اینکه چیزی بگه از کنارم رد شد.. خیلی خیلی حس بدیه ،همه خاطراتمون از جلو چشمم رد شد، دو سال بود که ندیده بودمش و کم کم داشتم با این موضوع کنار میومدم و فراموش میکردم..دوستیمون سر چیز های خیلی مسخره ای مثل حسادت اون از هم پاشید ،از طرفی دلتنگ اون روز هام میگم شاید عوض شده ،از طرفی هم میگم نه اون همون آدم عوضی و دورویی هست که میشناختم..💔امیدوارم سر هیچ کس نیاد ولی من هیچ وقت نمیبخشمش:))))

منم دوستمو دیدم یه زمانی خیلی باهاش صمیمی بودم ولی بعدا که دیدمش با اخم فقط روشو برگردوند

خدا خیرش بده مصیبتی نموند که سر این دوستم نکشیده باشم

کلا خودمو کوبیدم از نو ساختم

الان دیگه کلا بیخیالم نسبت بهش و بخشیدمش که راحت تر زندگی کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای منم همین اتفاق افتاد، هشت سال بود با هم رفیق بودیم و از دوتا دوست صمیمی تبدیل شدیم به دوتا دشمن، هروز باهم روبه رو میشیم ولی محل نمیزاریم، دلیل قطع رابطمون این بود که منو به دوست دوماهش فروخت، با اینکه از این کارش واقعا ناراحت شدم و ازش متنفرم ولی بازم خیلی وقتا دلم براش تنگ میشه

منم با خواهرایه ناتنیم اینجوریم . ادمایه حسود گشنه دورو وای به هرحال پذیرفته بودم هر کسی یه عیبی داره . باعث آزارم بودن از من توقع داشتن هروز واسشون غذا درست کنم بیان بخورم ببرن پشت سرمم هزار تا حرف درست میکردن داشتم اذیت میشدم . بهشون گفتم این رفتار شونو دوست ندارم بعد از ناهار خونه همدیگه بیاییم باز از توش هزار تا حرف در اوردن . نتونستم مثله سابق باشم اونا قبول نکردن منم توانشو نداشتم قطع رابطه کردیم 😔

متاسفم💔

من دوست داشتم رابطه ام از سر بگیرم فراموش کنم گذشته رو ولی بدون سرویس دادن ولی اونا قبول نکردن یعنی فقط منو بخاطر شکمشون دوست داشتن تا ناهارو جمع کردم اونام باهام قطع رابطه کردن

خوشبحالتمن خیلی بهش اعتماد کرده بودم خیلی وابسته شده بودم💔

من کلا به دوستام وابستگیمو از دست دادم میدونی خیلی چیزا پیش اومد تا منم دل بکنم ازشون..

کلا سعی کن زیاد وابسته به وجود این دوستا نشی چون اکثرا رهگذرن تو زندگی.. الان فقط با خانوادهم ارتباط دارم همین😅

دلیلی‌ باش‌ که‌ کسی‌ هنوز‌ خوبی‌ِ آدم‌هارو‌ باور‌ کنه..🩶

من دوست داشتم رابطه ام از سر بگیرم فراموش کنم گذشته رو ولی بدون سرویس دادن ولی اونا قبول نکردن یعنی ...

درک میکنم پر توقعی این عوضیا آدم رو خیلی میسوزونه...منم دوست داشتم فراموش کنم گذشته رو ولی خیلی پرو تر از این حرفا بود