2777
2789

من بابت عینک لیزیک کردم و الان سه ساله مشکلی ندارم خدارو شکر بدون عینکم .

پنج دقیقه زیر دست دکتر بودم . بدون بیهوشی . سه روز هم مُسکن میخوردم و نباید داخل نور می رفتم . و اگه سر تایم قرص میخوردم و نور نمی دیدم اصلا درد نداشتم های یذره. طی دو ماه اول عدد دو را از سه تشخیص نمیدادم . و اگه چند تا یک کنار هم بودن نمی فهمیدم دقیقا چند تا هستن . ترسیده بودم فکر کردم مشکلی پیدا کردم ، ولی کم کم خوب شد . شما هم نترس دکتر خوب انتخاب کن دکتری که یقین پیدا کنی کارش خوبه مثلا من پیش دکتری که برادرم را عمل کرده بود رفتم . میدونستم امتحانش را خوب پس داده .

من بابت عینک لیزیک کردم و الان سه ساله مشکلی ندارم خدارو شکر بدون عینکم . پنج دقیقه زیر دست دکتر بود ...

عزیزم چشا منم هم آستیگمات هم نزدیک بین

خیلی میترسم از عمل شما پیش کی عمل کردین

و دقیقا با چه روشی عمل کردن چشاتون رو

کیلیک نور بودین یا فارابی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چشا منم هم آستیگمات هم نزدیک بینخیلی میترسم از عمل شما پیش کی عمل کردین و دقیقا با چه روشی عم ...

من اصفهانم دکتر نصر . منم آستیگمات بودم گمونم . 🤔 نه سوزشی داره نه هیچی . اصلا باورم نمیشد خودم هم . یعنی اگه میخواست یه خال برداره بیشتر وقت می برد تا عمل چشم . خوابیدم یکی یک قطره چکوند در هر چشمم ، بعد بهم گفت یه نور نقطه ای میاد روی چشم راستت هرجا رفت دنبالش کن اگه دنبالش نکنی اشتباه میشه منم در حد ده ثانیه دنبالش کردم . بعد رفت سر چشم بعدی و بعد گفت بلند شو برو خونت . من گفتم والا فقط همین ؟؟ گفت آره دیگه .

نه بتادینی نه هیچی . فقط اصلا حتی اگه درد نداشتی توی نور نرو وگرنه به درد می افته و دردش تا چندین ساعت رهات نمیکنه . اتاق تاریک برو زندگی کن . توی گوشی نگاه نکن تا یک هفته ، توی حیاط اگه مجبور شدی بری یکی کمکت کنه که چشمات را باز نکنی اگه مجبوری عینک دودی اصل بذار و سر پایین چشم بسته برو گاهی نیمه باز کن ببینی نیفتی باز سریع ببند . درد اگه بگیره از نور ، مُسکن به این زودیا ارومش نمیکنه . مُسکن سر ساعتی که دکتر تجویز میکنه بخور حتی اگه درد نداشتی . نور هم اگه نری دیگه اصلا ذره ای درد نمیاد سراغت . واقعا بنظرم اسمش عمل نیست . چون حین عمل که اصلا درد و سوزش نداری ، بعد عمل هم این دو نکته را رعایت کنی نه خانی رفته نه خانی اومده ، حذف نور ، دارو سر وقت

راستی بهت قطره میده . اینم بذار کنار بالشتت صبح نمیتونی چشماتو باز کنی چون خشکن . یک قطره آروم از کنار بچکونی توش باز میشن چشمات . قطره هم زود زود بچکونی خوبه چشمات از خشکی روبه راه میشه .