2777
2789
عنوان

داداشم معیارش برا ازدواج 😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 71 پست
حالا از حق نگذریم هم همه که مثل هم نیستن ولی خب کم درست و درمون هم پیدا می شه ولی واقعا امشب کل سایت ...

همه عین همن گویا همین الان ده نفر مرد مریض پیداشد

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

به تاپیک زدم همینا رو گفتم خوردن منو میگفتن به تو چه مربوطه بقیه با صورتشون چیکار میکنن

منم نگفتم نکنن

میگم همه مثل خواهرای دوقلو شدند میشه خوشگل شد ولی خب مصنوعی😝

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم داداشش میخواد چهره اول ب دل بشینه بعد بره سراغ معیارهای دیگه اگه همه رو داشت ازدواج کنه نه ک ...

ولی بعدش اگه معیار های دیگش خوب نبود دیگه داداشش ول کن نمی شه چشم و عقلش از کار میوفته می گه همین فقط حتی اگه بد ترین عیب ها رو داشته باشه

ولی بعدش اگه معیار های دیگش خوب نبود دیگه داداشش ول کن نمی شه چشم و عقلش از کار میوفته می گه همین فق ...

اینجوری باشه بی عقله...حالا از کجا انقد دقیق داداششو میشناسی؟نسبتی دارین؟

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

من نظرم متفاوت هست چون مرد های خانواده و فامیل ما این جوری نیستن ولی آدم مریض بیرون کم ندیدم

من اینارو میبینم همون مردای خوب هم برام کمرنگ میشن

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

من اینارو میبینم همون مردای خوب هم برام کمرنگ میشن

شما هم حق دارین زن ها و مرد های بد دید همه رو نصبت به بقیه آدم ها عوض می کنن مثلا می گن همه زن ها فلانن یا همه مرد ها مثل هم هستن

نه ولی کسی که از اول معیارش فقط قیافه باشه تهش همین می شه

میگم استارتر شاید اشتباه متوجه شده شاید معیار داداشش فقط قیافه نیس

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 52 دقیقه پیش
2791
2779
2792