ذات دختره خانواده دختره شغل دختره..... اصلا براش مهم نیست
فقط صورت دختره و اندامش براش مهمه
تا الان ۲۰ تا دخترو رد کرده 😑😑
با افتخار ایرانیام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام میگذارم و آن را وطن اصلی خود میدانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم
غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
وای دقیقا اون یکی که خودش جای دختر جا زده همش تاپیک جنسی می زنه هی تاپیکش می ترکه اینم از ایشون این ...
واسه همینه میگم مرد ایرانی تا ابد برام کنسله
بیخودی مدرک المانی و ریاضی نگرفتم که با این هولا بخوام تو رابطه برم
غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید
به نظرم داداشش میخواد چهره اول ب دل بشینه بعد بره سراغ معیارهای دیگه اگه همه رو داشت ازدواج کنه نه که فقط زیبایی!به نظرم داداشش حق داره واقعا چهره و ظاهر مهمه باید به دل بشینه...من حق میدم👏