2777
2789
عنوان

شوهرم نگام میکنه بدم میاد😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 8731 بازدید | 131 پست
بخداا از رو نمیره اتفاقا منتظر بودممم نره سمتش تا برم پیشش دیدم نه هنوزم انجام میده

خوب شاید اونم الان با شما لج کرده برو باهاش اشتی کن بازبون خوش ازش بخواه اونم دسگه الان تنبیه شده دست بر میداره

چقدر زود دیر شد، حیف💔
خوب شاید اونم الان با شما لج کرده برو باهاش اشتی کن بازبون خوش ازش بخواه اونم دسگه الان تنبیه شده دس ...

باشه خوشگلم ممنون💓

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿 ️ شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخداا از رو نمیره اتفاقا منتظر بودممم نره سمتش تا برم پیشش دیدم نه هنوزم انجام میده

اسی جون من جات باشم گوشیمو پر میکنم از مردای لخت و فیلم پ و ر ن با مردای هیکلی و خوش اندام و با چیزای بزرگ

ادامه میدادم و به عکسای توگوشیش توجه نمیکردم یه حوری رفتار میکردم که به هیچ جام نیست و فقط مینشستم جلوش اینارو نگاه میکردم و بعدش میرفتم سمتش و بهش میگفتم با تو تحریک نمیشم مجبورم اینارو ببینم و بعد بیام سراغت

طولانی مدت انجام میدادم یه پدری ازش درمیاوردم که اینقد وقیح نباشه

تا کی میخوای جدابخوابی؟سیاست داشته باش کار یه بار و دوبار نیست باید یه حوری بهش نشون بدی که فک کنه لخت مردا رو دوست داری و وابسته ی فیلم و پ و ر ن شدی شدید

باید عمق فاجعه رو درککنه باید نسبت به این چیزای توی گوشیش کاملا بی تفاوت باشی

اونو دنبال خودت بکش نه اینکه توهمش نگران کارای اون باشی

اسی جون من جات باشم گوشیمو پر میکنم از مردای لخت و فیلم پ و ر ن با مردای هیکلی و خوش اندام و با چیزا ...

دقیقا عزیزم میخوام همین کارو کنمم ممنون ازت 💕

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿 ️ شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️ 

خواهش میکنم عزیزم، بیا گزارش کارتو بگد اگر دوس داشتی😂😂

🤣🤣🤣باشه حتما

یه راز عاشقی صددرصدی دعا

جان متوجه نشدم!?️

خودتو به روان پزشک نشون بده شوهر ادم نگاه میکنه میشه هیز

عزیزم اول شما دلیلم بخون بعد با توپ پر بیا

دقیقا عزیزم میخوام همین کارو کنمم ممنون ازت 💕

افرین عزیزم اشتباه ما خانوما اینه که وقتی سوهرامون از اینکارا میکنن غمباد میگیریم و غصه میخوریم و قهر میکنیم اونام فکر میکنن چشم آسمون باز شده و اینا افتادند پایین و اینقد برامون مهم اند

فقط باید زشتی کارشونو با عمق وجودشون حس کنن تا بفهمن به خانومشون چه دردی میدند

باید دنبال زناشون بدوند تا بفهمن وقتی زنشون دنبالشون میدوید چه زجری داشت اونوقت آروم میشینن سرجاشون

خب خودت تنت میخاره منم باشم نگاه میکنم این مدلی که تو گفتی😂😂😂😂😂😂😂😂🥺🥺

🤣🤣میخوام حرصش بدم حتی کنارش بعضی وقتا میخوابم تا حسابی تحریک میشه میگم فعلا تنبیه ای عزیزم گمشو کنار