2777
2789
عنوان

بلوند فقط برای متاهلاست

135 بازدید | 6 پست

یعنی واقعا کسایی هستن که هنوز این طرز فکر رو دارن؟! خوشم میاد تو کشور ما هزار تا عمل و آرایش و مژه گذاشتن و... عیب نیست ولی یه بلوند که میکنی میشی متاهل و زیاد به خودم ور رفته

شما خودتون تو مجردیتون بلوند کردید؟

من هیچ عملی یا آرایشی ندارم ولی صورتم با فیس فریم بلوند خیلی قشنگتره مشکی و قهوه ای اصلا بهم نمیاد موندم

متاهلم موهام مشکی بود جدیدا موکای تیره زدم بلوند بدم میاد

ولی ربطی به تاهل نداره

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

سلیقه ای دیگه هرجور خودت میپسندی.

من کلا رنگ طبیعی موهای خودمو که خرماییه بیشتر دوس دارم هیچوقتم هم رنگ نکردم فکر نمیکنم رنگ دیگه ایم بهم بیاد .

شما اگه حالت با بلونذ خوب تره انجام بده مهم خودتی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واه واه واه بلابه دورچه حرفاا.اخه دخترمجردوچه به این سحبتا.حیاهم خوب چیزیه یعنی چی که مخای بری بلون ...

والا بخدا مونده همین حرفا رو بشنوم. جمع کنید بابا😂😂😂

اونی که از آدم خوشش بیاد بخواد بگیره آدمو کاری به بلوند و غیر بلوند نداره حداقل یه زحمت پرسیدن به خودش میده که بپرسه خانم شما متاهلی یا نه

سلیقه ای دیگه هرجور خودت میپسندی.من کلا رنگ طبیعی موهای خودمو که خرماییه بیشتر دوس دارم هیچوقتم هم ر ...

متاسفانه تو جامعه ما ایرانیا چیزی به عنوان خودت مهمی وجود نداره. انقدر حرف پشت سرت در میاد که نتونی زندگی کنی