2777
2789
عنوان

حرفم

47 بازدید | 7 پست

سلام

من نزدیک ۱۷ سالمه

من یه معلمی داشتم که توی مدرسه مون آمده بود اول ازش خوشم نمی آمد چون بخاطر نمره کم میگفت مادرت بیاد

من گریه میکردم بعدش بهم فرصت جبران رو داد و مادرم نیومد

وقتی نمره ام خوب شد کم کم بخاطر خوبیش ازش خوشم اومد حتی پچه ها میگفتن معلم خوبی بوده و بچه ها هم ازش خوشش اومدن و حتی آخرش به من خوب رفتار کرد مهربون بود صبور بود

بعد که مدرسه میزنه تموم میشه من مدرسه ام عوض میشه میرم یه مدرسه دیگه بعد گاهی اوقات به ديدنش میرفتم

اینش خوب بود

گفته بود به بچه ها که میخواد از اون مدرسه بره که رفت منم واقعا خیلی دوستش داشتم و حتی چند روزه ناراحت بودم که چرا میره هیچ وقت نمیبینمش درسته آدما رفتی هستن ولی واقعا حالم از درون بده که معلمه رفته

همه ی معلما میرن برن

اما این یکی کاشکی میموند

با اینکه رفته

دوباره تو ذهنم افتاده و میگم حداقل دوباره ببینمش

بعد از اینکه از مدرسه ما رفت شانسی رفت

معلم اشنامون شد

هیچکس هم ندارم باهاش صحبت کنم بریزم بیرون

آخی عزیزمناراحت نباشاون رسالتی که قرار بود توی زندگی تو انجام بده و باعث پیشرفتت بشه رو انجام داده

🥲

اون که اره واقعا ممنونش هستیم ولی بتونم فراموش کنم نمیشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🥲اون که اره واقعا ممنونش هستیم ولی بتونم فراموش کنم نمیشه

زندگی عین یه داستان میمونه عزیزم

ادمای خوب زیادی میان تو زندگی ادم رسالتشون رو انجام میدن و میرن

از انور هم ادمای بدی میان و ی درسی به ادم میدن و میرن

از همه اتفاقات زندگی باید درس بگیری و عبور کنی ،زیاد درگیر نباش ،همه اینا رو مثل یه خاطره خوب تو ذهنت داشته باش

اتفاقات هیجان انگیز تر دیگری هم توی زندگیت میوفته

زندگی عین یه داستان میمونه عزیزم ادمای خوب زیادی میان تو زندگی ادم رسالتشون رو انجام میدن و میرن از ...

وای مرسیی بابت حرفت

این حرفا رو کاشکی دور برم بهم میزدن

وای مرسیی بابت حرفت این حرفا رو کاشکی دور برم بهم میزدن

خدا خواسته چشمم به تاپیک دختر مهربونی مثل تو بیوفته و این حرفا رو من بهت بزنم

انشالله که همیشه سالم و شاد و موفق باشی♥️

خدا خواسته چشمم به تاپیک دختر مهربونی مثل تو بیوفته و این حرفا رو من بهت بزنم انشالله که همیشه سالم ...

مرسییی از شما خانوممم عزیز

ایشالا شما هم شاد و سلامت باشید ❤️❤️