2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم خدا منو بکش راحتم کن

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا منم لاغرم اصلا تلاش نمیکنم چاق شم هرچی بخوام میخورم هرچی نخوام نمیخورم قبلا اطرافیان میگفتن چاق ...

دقیقا کلا هرجور باشی یکی هست ی چیزی بگه من یک دوره بخاطر افسرگی بالای ۱۰۰ وزن داشتم همه دوست و همکار میگفتن وای چقدر چاقی لاغر کن بعد الان که لاغر کردم همون آدمها میگن وای لاغر شدی زشت شدی چاق بودی بانمک بود!!

اونقدر زشتم ک هرکاری کنم زشتممسخره تر میشمپوست سیاه قد کوتوله لاغراینارو چجوری میشه اصلاح کردوزنم اص ...

بخدا دیدم لاغرایی که اعتماد به سقف داشتن

تازه لاغر ک بهتره

من ک چاق شدم هیچ جوره نمیتونم خودمو لاغر کنم

دقیقا کلا هرجور باشی یکی هست ی چیزی بگه من یک دوره بخاطر افسرگی بالای ۱۰۰ وزن داشتم همه دوست و همکار ...

افرین دقیقا منم میگفتن چاق شو یه روز جلوشون لباس عوض کردم همه گفتن وای خوشبحالت شکمت چقد تخته پهلو نداری فلانی بیساری ما پهلو شکممون اب نمیشه .مردم همیشه حرف برای گفتن بسیار دارن

اونقدر زشتم ک هرکاری کنم زشتممسخره تر میشمپوست سیاه قد کوتوله لاغراینارو چجوری میشه اصلاح کردوزنم اص ...

اگه کار نمیکنی شاغل شو

برو باشگاه

بهت قول میدم روحیاتت بهتر میشه

اسی جونم دنیا زشتی داره ولی انقد قشنگی هم داره که بخاطر چنتا کوچولوشم شده دلت نخواد بمیری .اگه پوستت عیبی داره برو دکتر پوست یا این مشاوره پوست ها که انلاینم چک میکنن یه معتبر سراغ دارم میتونم بهت معرفی کنم .لاغری هم درمون داره تو همین نت هزار راهکار چاقی هست .سبزه بودن هم والا هیچ عیب نیست توام دکتر مشاوره برو اگه ایرادی هست روش کار کن یسری کارای مراقبتی انجام بده خواستگارم اومد یه ارایش ملایمی بکن نه خیلی که اگه جور شد بگه تو قیافت جور دیگه بود نه خیلی کم که از ریخت بیوفتی به تیپت برس سروشکل لباست برا روحیت هم ورزش پیشنهاد میکنم باشگاهی استخری پیاده روی .هرچیز کوچیکی که میتونه خوشحالت کنه

خودت هیچ کاری نمیکنی فقط میگی بمیرم تا حالا دکتر رفتی ببینم درس میشه یا نه؟با لیزر و کرم پوست روشن میشه بینی عمل کن به موهات برس با روغن اینا پر پشت کن ولی تا ذهنت درست نشه هیچ کدوم از اینا تاثیر نداره تا وقتی به خودت میکی زشت منم از بجای مسخره شدم مامانم همش مقایسه ام میکرد میگف تو شبیه عمه ات سیاهی ولی به خودم رسیدم پوستم روشن شد و....ذهنیت ام عوض کردم با اینکه خیلی سخت الان بهم میگن خوشگلی

افرین دقیقا منم میگفتن چاق شو یه روز جلوشون لباس عوض کردم همه گفتن وای خوشبحالت شکمت چقد تخته پهلو ن ...

درباره همه چیم نظر میدن نه فقط تیپ .من بچه نداشتم انقد گفتن و گفتن باردار شدم بچم تو بارداری فوت کرد ۴ ماهگیش بعد نفهما میومدن عیادتم بجای حرفای خوب میگفتن تو خودت بچه ایی بخدا قسم تک تک همون ادمایی ک باعث شدن از نیش و کنایه شون اقدام به بارداری کنما ...پس داشته باش از من اینو به نصیحت که تو گوش ها مفت و دهان و زبان مفت پشت ما حرف بسیار است بابا

خودت هیچ کاری نمیکنی فقط میگی بمیرم تا حالا دکتر رفتی ببینم درس میشه یا نه؟با لیزر و کرم پوست روشن م ...

من صورتم پهن استخون گونه بیرون زده

پوست سیاه سوخته

چشم های کج

قد کوتاه

اول اینکه پول هم ندارم

جایی بهم کارنمیدن

بعدم اینا قابل اصااح نیست

خسته م خسته مرگ برام ارامشه😖