2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم خدا منو بکش راحتم کن

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 33 پست
خودت هیچ کاری نمیکنی فقط میگی بمیرم تا حالا دکتر رفتی ببینم درس میشه یا نه؟با لیزر و کرم پوست روشن م ...

شماها منو ندیدید

کاش ب حرف بود

کاش درست میشد

خدا هم نمیتونه برا قیافهدپن کارب کنه

شبیه افریقایی هام

صورت پهن گونه بیرون زده

رنگ پوست سیاه و لاغر

قدکوتاه

خسته م خسته مرگ برام ارامشه😖
من صورتم پهن استخون گونه بیرون زدهپوست سیاه سوختهچشم های کجقد کوتاهاول اینکه پول هم ندارمجایی بهم کا ...

اولا استخوان گونه مد هس مردم ژل میزنن اینجوری بشن من تا ته این داستان ها رو واسه زیبایی رفتم فرم صورت با ژل زدن عوض میشه صورت منم پهنه اتفاقا اگه باریک و دراز بود زشت بود

برای روشن شدن پوست هم باید قرص هم جوانساز هم کرم هم لیزر استفاده کنی تو معلومه ضدآفتاب هم نمیرنی بعد میکی چرا سیاهم

پسر عموم چشمش کج بود عمل کرد درست شد

از خانواده پول بگیر اونا میخوان شوهرت بدن بعدش بهت جهیزیه بدن بگوپول جهیزیه رو بدین خودمو عوض کنم یا وام بگیر

من یه دوست داشتم لاغر با پوست تیره اتفاقا دماغش هم بزرگ بود اینقدر اعتماد به نفس داشتم هرجا میرفت میگفتن کجا رفتی پوستتو برنزه کردی اینقدر که خوششون از رنگ پوستش میومد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا استخوان گونه مد هس مردم ژل میزنن اینجوری بشن من تا ته این داستان ها رو واسه زیبایی رفتم فرم صور ...

بنظرت کسی ک تمام عمر مسخره شده میتونه اعتماد ب نفس داشته بلشه؟

خسته م خسته مرگ برام ارامشه😖
من صورتم پهن استخون گونه بیرون زدهپوست سیاه سوختهچشم های کجقد کوتاهاول اینکه پول هم ندارمجایی بهم کا ...

یچیزی بهت بگم بخدا فک نکنی دروغه .ما خودمون یه عروس داریم .قد کوتاه هست اتفاقا سبزه هست خیییلییم سبزه .روز اول با نی قلیون فرقی نداشت . پسرمون گفت بخاطر اخلاق و رفتارش ازش خوشم اومده .والا صورتش خیلیم قشنگ نیست همیشه ارایش میکنه به صورتش و لباسش میرسه .به محض ازدواج اینقد چاق شد .خیلیم باهامون شوخی میکنه ماهم سربه سرش میزاریم میگیم ریزه میزه تو چی میگی اونم میگه فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه .همه میزنیم زیر خنده ببین چقد اعتماد بنفس داره حتی شوخی هم به خودش نمیگیره میگه خوبم . الان تو بشی باربی ترین و خوش چهره ترینم یکی میگی وای صورتت اینجاش فلانه صورتت اونجاش بهمانه از خودت شروع کن هرکی چیزی گفت توام معذرت میخوام ب.رین بهش یا مودبانه یا بی شرمانه والا