2777
2789
عنوان

همه بیاین

47 بازدید | 6 پست

من ی برادر سی و سه ساله دارم ک معتاد بود و فرستادیمش کمپ الان یک ماه اومده بیرون

میگم برو باشگاه میگه حوصله ندارم میگم ی کار سبک بکن سر گرم شی میگه من نمیتونم کار کنم مریضم (از بچگی بی اعتماد به نفس و ساده و گوشه گیربود و ب شدت اضطراب اجتماعی داره ،ولی رفیق باز و دختر بازه)

همش میناله ک خانواده پولدار ندارم و...خودش با این سن نتوانسته ی متور برای خودش بخره میگه خونه و ماشین و پول میخوام

حالا از طرفی دلم براش میسوزه ولی از طرفی هم میگم خیلی پرو و پر توقع ولش کنم

بنظر شما

کار درست چیه

لطفاً جواب بدین اجرتون با خدا

@niniyar

چ وضعشه چرا تاپیک من یا منتشر نمیشه یا دیر میشه 🤔

لطفااگه حوصله داشتین برای برادرم دعا کنیدو صلوات بفرستید ک حالش کامل خوب شه وشغل و زندگی خوب نصیبش بشه ،انشالله شمام هر دعایی دارین مستجاب بشه

خودش باید تلاش کنه میتونی بهش روحیه بدی کمکش کنی ولی برای رسیدن به ثروت خودش باید تلاش کنه به عنوان یه مرد اگه همسر و آینده میخواد باید بتونه تلاشکنه اضطراب اجتماعی ش رو درمان کنه درغیر این صورت زندگی یک دختر دیگه هم خراب میکنه

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر نمیدونستی چیکاربکنی میتونی از یک روانشناس حاذق کمک بگیری حواست باشه حتمااا حاذق باشه تا بتونه کمک کنه به برادرت کمک کنی

اگه هم خودش راضی میشه بره پیش روانشناس که چه بهتر

خودش باید تلاش کنه میتونی بهش روحیه بدی کمکش کنی ولی برای رسیدن به ثروت خودش باید تلاش کنه به عنوان ...

میگه زن چی و زندگی چی من سالم و عادی نیستم

تا حالا بش روحیه میدادم ولی ظاهراً بش بر خورده

لطفااگه حوصله داشتین برای برادرم دعا کنیدو صلوات بفرستید ک حالش کامل خوب شه وشغل و زندگی خوب نصیبش بشه ،انشالله شمام هر دعایی دارین مستجاب بشه

پدر مادرتون حرف نمیزنن باهاش

میزنن فایده نداره

میگه زن چی و زندگی چی من سالم و عادی نیستمتا حالا بش روحیه میدادم ولی ظاهراً بش بر خورده

با روانشناس حرف بزنه باید کلاف ذهنی و شناخت خودش رو صافو خالی کنه