2777
2789
عنوان

هفته پنج یاشیش بارداری ولک بینی

77 بازدید | 17 پست

سلام خانوما من نمیدونم هفته پنجم یاشیش اماانرپز یکم لک بینی قهوه ای روشن داشتم رفتم بیمارستان سونوی شکمی گرف گف برودکتر ببینه حتمادراسرع وقت برو واژینال زده ساک حاملگی دیذه نشد بعد اونجا ک پروب سونوفشارمیداذ حس کردم بازم لک دیدم الان رفته بودم سرویس بعد پد گذاشتم ک اکرزیاد شدبدونم ک دیدم نارنجی یکم اومده الان چیکارکنم دکترخوب فردا ساعت یازده هس ضمنا اصن سراین بارداریم هیج علایمی نداشتم ازاول برعکس سرپسرم ازاون اول حالت تهوع داشتم واینک سینه هامم بشدت درذ داره ودرد پریودی دارم پشت وسط کمرم درذ دارع امروزم دکتربهم هیچ شیاف آمپول نداد الان دارم سقط میکنم ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رابطه نداشتم دکتربهم گف تاوقتی سونوی قلب نبایدداشته باشیم

منم خیلی ترسوندن گفتن ممکنه خارج رحمی باشه معاینه ی واژینال کردن،ولی خب خودش دیگه قطع شد،یه هفته بعد میرم سونوی قلب

همیشه بخند،خنده دشمناتو دستپاچه میکنه️

منم خیلی ترسوندن گفتن ممکنه خارج رحمی باشه معاینه ی واژینال کردن،ولی خب خودش دیگه قطع شد،یه هفته بعد ...

واقعا؟شمام کمردرد دل درد داری ؟مث پریودی ؟لک بینی کم بود یازیاد ُ؟

واقعا؟شمام کمردرد دل درد داری ؟مث پریودی ؟لک بینی کم بود یازیاد ُ؟

کمر درد که داشت میکشت منو الان خوب شده،دل درد پریودی هم خیلی دارم هی میگیره ول میکنه،ولی میگن طبیعیه تا وقتی خونریزی نباشه طبیعیه، روز موعد یذره ترشح قهوه ای داشتم دیگ نداشتم،که فک میکنم اونم از رابطه بوده

همیشه بخند،خنده دشمناتو دستپاچه میکنه️