2777
2789
عنوان

این رسم اختلاف سنی یعنی چی واقعا

108 بازدید | 12 پست

سلام خانوما من تا به حال تاپیک ایجاد نکردم و همیشه معمولا خواننده بودم . یه سوالی دارم و خواهش میکنم از کسایی که با همسراشون اختلاف سنی بالایی دارن بهم کمک کنن .من و ماهان اختلاف سنی خیلی زیادی داریم من 23 سالمه و ماهان 36 سال و اینکه از ازدواج قبلیش یه دختر کوچولوی خیلی شیرین به اسم نبات داره (از همسرش طلاق گرفته) منو ایشون خیلی همو دوست داریم و من به طور مخصوصی نباتو دوست دارم واقعا نیمی از جونمه . اما پدر و خانواده مخالفت میکنن و حتی برای یه تایمی موبایلمو ازم گرفتن . واقعا نمیدونم چیکار کنم پدر و برادرم میگن اون یه مرد مطلقه س و بچه داره فردا پسفردا پیر میشه ازش دل زده میشی ولی من واقعا ماهان و دوست دارم واقعا نمیدونم چیکار کنم خانوما امیدوارم منو از تجربه هاتون بی بهره نزارین...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا سیزده سال هم همچین زیاد نیست ،اما باگش همین بچه ست ،به هر حال با زن سابقش باید در ارتباط باشه

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

عزیزم برو مشاوره

احساسی و عجولانه تصمیم نگیر .. جوونتر از اونی هستی که مسئولیت یه بچه رو گردن بگیری که حتی سنگینتر از مسئولیت بچه خود آدم

و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱

حالا سیزده سال هم همچین زیاد نیست ،اما باگش همین بچه ست ،به هر حال با زن سابقش باید در ارتباط باشه

من با این قضیه مشکلی ندارم ولی خب... نمیدونم حقیقتا گیج شدم

من اختلاف سنی اصلأ برام مهم نیست حداقل تا ۱۳٫۱۴ سال تا وقتی عقاید و علاقه و تفاهم باشه

ولی کیس شما جدا از سن چندتا مشکل داره

اول اینکه شما فرضا ازدواج کردی زمانی که باردار بشی نسبت به دخترش بخاطر هورمونات حس بدی پیدا میکنی و ناخداگاه اون بچه آسیب میبینه چون متوجه تفاوت با خواهر یا برادر ناتنیش میشه

دوم اینکه کلا دختر پسرای مجرد تا بمدت از ازدواج با همسر مطلقشون راضی ام بعد به مدت میگن لیاقت ما بیشتر از این بود و.....

سوم اینکه هرجا پدرت راجب خواستگارات گفت نه مطمئن باش نوددرصد درسته حرفش

در هر صورت حتماً هم مشاور بری مخصوصا خودت

من اختلاف سنی اصلأ برام مهم نیست حداقل تا ۱۳٫۱۴ سال تا وقتی عقاید و علاقه و تفاهم باشه ولی کیس شما ج ...

مشاوره رفتم و گفت بهتره اینکارو نکنی چون اسیب میبینی ولی من واقعا متوجه نمیشم چه اسیبی ممکنه ببینم؟ ماهان همه جوره هوای منو داره و من عاشق نباتم!!!

مشاوره رفتم و گفت بهتره اینکارو نکنی چون اسیب میبینی ولی من واقعا متوجه نمیشم چه اسیبی ممکنه ببینم؟ ...

عزیزم عشق از اول پاییز تا آخر بهار ده بار عوض میشه

انقدر عجولانه و احساسی تصمیم نگیر

عزیزم عشق از اول پاییز تا آخر بهار ده بار عوض میشه انقدر عجولانه و احساسی تصمیم نگیر

سعی میکنم! واقعا سعی میکنم منطقی و به دور از احساس تصمیم بگیرم اما نمیتونم من واقعا وابسته ی ماهان شدم . حتی این چند وقت روی درسم هم نمیتونم تمرکز کنم

مشاور هم فقط شعار میده