makaronii مدیر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 8629 عنوان 🔴کمپین اخلاق شوهر🔴 | مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 87 پست شوهر/نامزد/دوست پسربزرگترین عیبببنیم مال کی از همه بدتره روحیه بگیریمخودم شروع میکنم لوس و زودباور احساس میکنه باهوشع گو.زم بارش نیست خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 1404/10/05 | 22:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
makaronii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 8629 ده هیچ از همتونم جلوم یک عدد شوهر خودشیفته دیگه بقیه شو نمیگم میفهممم کل دنیا مقصرن اشتباه میکنن بدن این خوبه فقط گو.ز هم بارشون نیست خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی
makaronii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 8629 تازه واسه خرج کردن پولی که خودم درمیارمم باید بهش توضیح بدم 🤦♀️🤷♀️ نه ببین یه لاک صورتی براش بخر خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی
مامان_آقای_مهربون عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 7653 شوهر من که کلکسیونیه واسه خودش هر خطایی که تو دنیا هست و به عقل جن هم نمیرسه رو انجام داده تازه خودش ... آخ آخ آخ فقط تهش که فکر میکنن خیلی خوبن شهادتم نصیبشون میشه😂
فردا22 عضویت: 1401/02/25 تعداد پست: 815 وای اینجوری خوبههرچی میگم بسه کم حرف بزن سرم رفت بلکه بهش بر بخوره ولی فایده نداره چیکارش داری خوبه که شوهر لال ندیدی کاش امروزمان دیروز و فردایمان امروز نباشد تکراریست این زندگی
makaronii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 8629 شوهر من میگه توباعث بدبختی منی پیشرفت نمیکنم😑هیچ وقت خودشو مقصر نمیدونه بگو گوز تو نهایت پیشرفتت یک رو بکنی دو اسکل خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی
مامان_آقای_مهربون عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 7653 میفهممم کل دنیا مقصرن اشتباه میکنن بدن این خوبه فقط گو.ز هم بارشون نیست دقیقاااا و همه دوست دارن با این باشن چون جذابه😂😂😂
makaronii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 8629 احساس نداره کلا کلا باهام حتی یه کلمه هم حرف نمیزنه صم وبکم خیلی بیرون میره خیلی بیرون تو مخه من بددلم یکم خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی
نووورررااا عضویت: 1404/06/13 تعداد پست: 650 دقیقااااا گردن نمیگیره و فکر میکنه مشکل از کل دنیاس تا خودشون هیچ زنی مثل من گرفتار نشده و ان شاالله نشه چند وقت پیش اینقدر خسته و عصبی بودم از دستش بهش گفتم انگار دارم با فرعون زندگی میکنم گفت حتما تو هم آسیه ای والا تنها قتل نکرده ، اینجوری بگم راحتتره دیگهتنها گناهی که انجام نداده قتل هست
makaronii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 8629 پیر شدم خواهر بچه پام و بسته از طلاق خوشم نمیاد شاید شرمنده شد خدا زد پس کلش آدم شد بهترین بود باور ... نه فهمید دیگه نمیری خیالش راحت شد خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی
paasserby عضویت: 1404/08/25 تعداد پست: 491 چیکارش داری خوبه که شوهر لال ندیدی اخه دیگه ول نمیکنه همشش حرف میزنه نمیدونم چیکار کنم بهش بر بخوره دیگه 😂حتی بعد دو ساعت حرف میگه اصلا گوش ندادی منو کلا به هیچ جات گرفتی میگم آره دقیقا ول کن ولی باز شروع میکنه😂😑
sarab22 عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 2162 به خدا 😔 خسته شدم والا هرچی فکر میکنم نمیدونم چه گناهی به درگاه خدا کردم که اینو نصیب من کرده هرچی ... عتیقه اس دیگ
makaronii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 8629 وای اینجوری خوبههرچی میگم بسه کم حرف بزن سرم رفت بلکه بهش بر بخوره ولی فایده نداره ن بابا هرچی میگی یه کلمه جواب میده دیونه میشی خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی
مامان_آقای_مهربون عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 7653 هیچ زنی مثل من گرفتار نشده و ان شاالله نشه چند وقت پیش اینقدر خسته و عصبی بودم از دستش بهش گفتم انگا ... خدا صبرت بده