2777
2789

تازه کات کردم باهاش، اخرین بار همین چند روز پیش بود زنگ زد گفت اگه دخترای دیگه رو کنار بزارم برمیگردی؟ گفتم نمیدونم باید فکرامو کنم. گفت خب جوابمو گرفتم (میشناستم، منظورش جواب بله بود ) بعدش دیگه خبری ازش نشد.

بعد از چند روز متوجه شدم داره پیجشو خلوت میکنه خیلیا رو آنفالو کرد ، منو هم انفالو و ریموو کرد.

ولی دیدم هنوز دخترای دیگه هم هستن تو پیجش!

خب چه نیازی بود ریموو هم بکنه؟!

میتونست فقط انفالو کنه، دیگه ریموو برا چی؟😐💔 دسترسی رو کلا قطع کرد.

تو فکرم بلاکش کنم یا شمارشو حذف کنم. باید یه کاری کنم وگرنه احساس قدرت و دست بالا رو داشتن میکنه بابت اینکارش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرا ازینکه فراموش بشن متنفرن فقط خواسته خودشو یاد آوری کنه بهت اینم ی نوع دستکاری روانی بوده و موفق ...

خب!

اینجوری که جلو چشممم نباشه حتی پیج و استوریاشم نبینم که بدتر فراموش میشه. هر چند پیجش بازه

باید میریدی بهش بعد گفتی شاید برگردم و خودتو کوچیک کردی،کوری یا کچلی؟؟؟انقدر خودتو خوار میکنی؟

حق با توئه واقعا، انقدر کوتاه اومدمو سکوت کردمو خانومی کردمو باهاش راه اومدم که تهش شد این

بلاکش کن شمارهاشم پاک کن از همه آپ ها بلاکش کن بخوادت راه ارتباط پیدا میکنه شاید عکس دیگش بهش گفته ا ...

میخواستم بلاک کنم ولی بهم گفتن اینجوری انگار پیگیرش بودی متوجه شدی انفالو کرده با بلاک واکنش نشون دادی یا زور یهت اومده واسه همین دودلم.

میخواستم بلاک کنم ولی بهم گفتن اینجوری انگار پیگیرش بودی متوجه شدی انفالو کرده با بلاک واکنش نشون دا ...

نه اینجوری فکر نمیکنه میفهمم دیگه براش ارزشی قائل نیستی و برات مهم نیست

پسرا ازینکه فراموش بشن متنفرن فقط خواسته خودشو یاد آوری کنه بهت اینم ی نوع دستکاری روانی بوده و موفق ...

یه درصد فکر نکرد شاید اصلا متوجه نشم و وقتی جلو چشمم نباشه راحت تر فراموشش کنم؟!

این پسره روانیه، میخواسته بگه یعنی تو خواستی با من باشی و من نخواستم.

احتمالنم به یکی دیگه این حرفو زده و بخاطر اون مجبورشده بقیه رو آنفالو کنه.

اصلا بهش دیگه فک نکن،مرتیکهء لاشی

ولی چرا میگی باید قهوه ایش میکردم؟

زنگ زده تازه میگه دخترای دیگه رو بذارم کنار بهم برمیگردی؟؟؟یعنی بخاطر دختربازیاش رها شده و کسیکه دخترباز باشه باید قشنگگگ بشوریش تازه اومده میگه کنار بذارم قبولم میکنی؟؟؟😒

نه اینجوری فکر نمیکنه میفهمم دیگه براش ارزشی قائل نیستی و برات مهم نیست

حالا همه گفتن فکر میکنه واست مهمه اگه بلاک کنی.

حداقل بزارم چند روز بعد بلاکش کنم ، امروز انفالو کرده امروزم بلاک کنم یعنی خیلی پیگیر بودم که درجا متوجه شدمو واکنش نشون دادم،

ولی راستشو بخوای شاید با بلاک کلا قطع امید کنه یا فراموشم کنه من نمیخوام فراموش بشم

زنگ زده تازه میگه دخترای دیگه رو بذارم کنار بهم برمیگردی؟؟؟یعنی بخاطر دختربازیاش رها شده و کسیکه دخت ...

انگار فقط میخواست یه دستی بزنه و بسنجه من هنوز بهش حس دارم یا نه وقتی خیالش راحت شد رفت!!