2777
2789

ب کجای فبست دقیقت..ناحیه چشمو ابرو؟یا..اره کلا کپ ی حجم بیرون اومده روی صورت میده..ک اگ فیس تناسبات ساختاری اولیه مناسبو نداشته باشه.باعث بی تناسبی بیشترر میشه..مثلن چشما ریرو ریزترر میکنه!ممکنه چانه عقبو عقبتر کنه.☺️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب کجای فبست دقیقت..ناحیه چشمو ابرو؟یا..اره کلا کپ ی حجم بیرون اومده روی صورت میده..ک اگ فیس تناسبات ...

نمیدونم کلا احساس میکنم قیافم تغییر زیاد میکنه

تناسبات ساختاری مناسب چطو ینی بیشتر توضیح بدههه

کلاه برت امتحان کن

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
نمیدونم کلا احساس میکنم قیافم تغییر زیاد میکنهتناسبات ساختاری مناسب چطو ینی بیشتر توضیح بدههه

کجات زشتترر میشه؟خودت یبار دقت کن..اونجا تناسب نداره...دماغت گنده تر دیده میشه..یا چشت ریزتر..یا چونه زشتتر.معمولن ایناس.اگه دیدی واقعن مشکلی داری بنظر من یکم ژل بزن اونجاها.اگه فکردی واقعن لازمه..بگو تناسب میخام تو فیسم.فقژ مهمترینو مورد نیازنرین جاهارو برات اصلاح کنه بگو.همین.