2777
2789
عنوان

مشکل از منه یا دوستم واقعا

96 بازدید | 11 پست

شما فکر کنین پدرشوهرتون میشه دایی شما .بعد ایشون بیمارن و دیروز رفته ای سیو و تو کما رفته.

حالاپسرخالتون قرار بوده اخر هفته عروسی بگیره از ترس اینکه این بنده خدا بیفته بمیره انداخته فرداشب

بعد شوهر شما و دوتا از برادرشوهراتون و زناشون نمیرن عروسی مادرشوهرتونم نمیره .

شما باشید میرین عروسی وقتی تو این شرایط باشین ؟؟ شوهرتونم اصلا راضی نیست ک بیاد میگ تو میخای بری با مامان بابات برو .من بهش میگم الان شرایط درستی نیس بری عروسی وقتی هیچکس نمیره . خیلی زشته حس بدیه

میگ والا پیره سنش بالاس بعدم نمرده ک هنوز بیمارستانه تو کماست .

مشکل از منه ک نمتونم قبول کنم این جریانو؟؟

شما بودین چیکار میکردین ب جای اون

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطعا نمیرفتم

خدایی خیلی حرکت داغونیه ک شوهرتو با این شرایط و حالش ول کنی بری عروسی

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
شوهرت چ بامنطقه،من بودم ب احترامش نمیرفتم

شوهر دوستم خیلی داره بهش حال میده هیچی نمیگه من بودم زنم تو این شرایط منو ول میکرد میرفت قر میداد جر میدادم

خدایی خیلی حرکت داغونیه ک شوهرتو با این شرایط و حالش ول کنی بری عروسی

دقیقا تحت هیچ شرایطی یکی دیگه رو به شوهرت ترجیح نده پسرخاله ی شما چه ادمیه که یکی دیگه با جونش دست و پنجه نرم میکنه اونم تو این وضع عروسی و ساز و دهل میگیره

کسیم فک نکنم بره ، زندگی خودتو بخاطر یکی دیگه خراب نکن

اگه خانواده شوهرت ناراحت نمیشن برو،ماهمجین وضعیتی واسه بابامون پیش اومد همه مون رفتیم به جزمامانم

اخه هیچکس نمیره ینی نشونه نارضایتی . هیچکس دلش نیست بره . بعد عروس کوجیک خانواده بره

دقیقا تحت هیچ شرایطی یکی دیگه رو به شوهرت ترجیح نده پسرخاله ی شما چه ادمیه که یکی دیگه با جونش دست و ...

باید اینارو ب دوستم بگی . ما ک هرچی میگیم انگار یاسین ب گوش خر میخونیم

نری بهتره

جریان دوستمه

من خودم مخالف این جریانم میگم درست نیس بری عروسی هی دلیل منطق الکی میاره انگار واقعا قصدش جدیه. ک بره

باید اینارو ب دوستم بگی . ما ک هرچی میگیم انگار یاسین ب گوش خر میخونیم

اوه اوه من درست متوجه نشده بودم تاپیکتونو الان فهمیدم جریان چیه

خب دوست شما اشتباه میکنه دیگه ولی شما رهاشکن بذار هرطور میخواد عمل کنه بیخیال