من و دوست پسرم ۴ ماه هستش که باهمیم مجازی اشنا شدیم ولی کلا ۷۵ کیلومتر باهم فاصله داریم یعنی اگه خودش بخواد راحت میتونه بیاد داخل یه استان هستیم
یعنی از شهریور که اوکی شدیم گفته بود مهر بیاد که نیومد بعد آبان اولش قرار بود روز تولدم بیاد نیومدش بعد دوباره یه روز برنامه چیدیم اونم نیومد تو آذر من دیگه راجب اومدن اینا چیزی نگفتم اونم اصلا به روی خودش نیاورد بهش اخرای آذر گفتم در جواب گفت دی دیگه حتما میاد الان هم به هرکی میگم میگه که نه نمیادش قطعا خودمم حس میکنم قرار نیست بیاد
بعد میدونین جدا از اون رفتار هاش هم از اوایل رابطه عوض شده میدونم که منطقیه هیچکس مثل اول ها نباشه ولی خب الانا همش میگه حوصله گوشی رو نداره جواب منو دیر میده کلا وقتی دیر میگم منظورم ۳ ۴ ساعته و واسه کسی که کل رابطه مجازیه و اصلا همو حضوری نمیبینن تنها کاری که میشه انجام داد جواب پیام دادنه بعد حتی بهم زنگ هم نمیزنه خیلییییی کمممم من زنگ میزنم یعنی اینجوری نیست که فقط از اون انتظار داشته باشم
بعد قرار بود عکس چشم های من بک گراندش باشه چند وقت گذشت از این قضیه بهش گفتم از صفحه گوشیش اسکرین رکورد بگیره بره تو تلگرام که مثلا نفهمه واسه قضیه بک گراند گفتم یه موقع سریع عوض نکنه منو بزاره
اولش که اصلا بک گراندش فرق داشت به کنار دیدم تو تلگرام اون پایین یه دختره بود که آخرین پیام هم دختره یه ویس داده بود مال دو روز قبل تولدم بهش گفتم که اینا چین و تاریخ اش هم اینه گفتش نه تاریخ تلگرام من مشکل داره و این دختره هم مال قبل رابطه ما هستش بعد سریع چت دختره رو پاک کرد که من نگم بهش اسکرین بده
و خب یه چیز دیگه اینه اون ورزشکاره و شب ها میگه که باید زود بخوابه و خب ما در طول روز هم زیاد حرف نمیزنیم ولی هرموقع پیش رفیقاش میره خونشون تا صبح بیدارن و فکر نکنین مثلا ماهی یه بار میره یعنی تا نوبت به من میرسه میخوابه
و همیشه من تا میخوابم راجب مشکلاتم حرف بزنم بحث رو میخواد عوض کنه یا تموم کنه بحث رو
اوایل خیلی خوب بود همچی حتی واسم کادو گرفته بود که هروقت منو دید بده بهم
الان به نظرتون چیکار کنم و اینکه منو دوست داره به نظر شما؟