2777
2789
عنوان

بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 185 پست
خب شما از بعد مذهبی ظاهراً به قضیه نگاه میکنین، نظرتون هم محترمه، اما خب چی بگم من خیلی از این چیزا ...

راستش منهر جور میخوام خودم رو قانع کنم و وایب ادم بدی از شما بگیرم نمیشه

اما به خدا هر کسی که پولداره و دوست دختر داره خوشبخت و عاقبت بخیر نیست!!!!

میفهمم واقعا سخته خیلی خیلی سخته من آقا نیستم بدونم جه دغدغه هایی و دارن اما به خودش قسم شما پاک باشی یه دختر پاک و بساز نصیبت میشه که سخت گیری هم نداشته باشه و خدا کم کم جورش میکنه هر زمدگی یه برکتی داره الکی که نیست

اما خدا کسایی رو به حال خودشون رها میکنه که دیگه بهشون توجه نداره

شما همین که هر دختری سمتت نمیاد باید خداروشکر کنی

و اینک اینقدر من به شما نظره خودم و گفتم و شنیدی مشخصه ادم محترمی هستی

اگه واقعا همینطوره که من برداشت میکنم حیفه دیده خودتون رو سره یه سری آدم های بی بند و بار به زندگی تغییر بدین

دختر بساز والا اگه بود خب الان خیلی ها پیدا میکردن، من واقعا بهونه نمیارم ، ولی دختر کم توقع خیلیییی ...

شما ایران زندگی میکنی؟؟؟

کجای ایران؟؟

که اینقدر دیدت با همه فرق داره

دختره بساز هست دختره خوب هست

دختر کم توقع هست

منتها شما نمیخوای دنبالش بگردی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش منهر جور میخوام خودم رو قانع کنم و وایب ادم بدی از شما بگیرم نمیشهاما به خدا هر کسی که پولداره ...

شما لطف دارین، ممنونم ازتون، اما خب واقعا همینطوره، الان من خودم جرعت ازدواج ندارم

شما ایران زندگی میکنی؟؟؟کجای ایران؟؟که اینقدر دیدت با همه فرق داره دختره بساز هست دختره خوب هست دختر ...

من کرمانشاه، والا ما که ندیدیم بساز باشه ، هر دختری دیدیم با لاشیا بوده، آنقدر دیدم که نگو،

شما لطف دارین، ممنونم ازتون، اما خب واقعا همینطوره، الان من خودم جرعت ازدواج ندارم

خواهش میکنم

اگه جرئت ازدواج نداری هیچ جوره جرئت روابط حرام رو هم نداشته باش

من که نمیتونم جای شما تصمیم بگیرم اما اگه واقعا پسره خوبی هستی خودت و با این چیزا حیف و میل نکن

من کرمانشاه، والا ما که ندیدیم بساز باشه ، هر دختری دیدیم با لاشیا بوده، آنقدر دیدم که نگو،

وای شنیده بودم کرمانشاهی ها و کردستانی ها یه ذره از بقه شهرای کشور ادم های غمگین توشون بیشتره طبق تحقیقات باورم نمیشد

حالا دیگه باورم میشه

میگمزاویه دیدت رو بزار رو دخترای حانواده دار

دختره خانواده دار اصلا نیست تو کوچه خیابون و جایی که تو بخوای ببینیش

خواهش میکنماگه جرئت ازدواج نداری هیچ جوره جرئت روابط حرام رو هم نداشته باشمن که نمیتونم جای شما تصمی ...

من نمیگم خیلی آدم خوبی هستم ولی خیلی آدم بدی هم نبودم، اما پسرای اطرافم رو دیدم که همه کار میکنن و آخرش هم وضع و اوضاعشون از من بهتره، شما زمانی میشه بگی تقوا پیشه کن و گناه نکن که راه ازدواج بازه ، راه گناه هم بازه، من هم مختارم کدامشون رو انتخاب کنم، اما الان راه گناه بازه راه ازدواج هم با ترس و دلهره همراهه، بعد میگین تقوا پیشه کن

وای شنیده بودم کرمانشاهی ها و کردستانی ها یه ذره از بقه شهرای کشور ادم های غمگین توشون بیشتره طبق تح ...

اصلا میشه تشخیص داد دختره خانواده داره یا نه؟ الان من هرکسی رو دیدم جواب منفی بهم داده، فکر کنم کلا دختر خانواده دار و اصیل سخت پیدا بشه،

من نمیگم خیلی آدم خوبی هستم ولی خیلی آدم بدی هم نبودم، اما پسرای اطرافم رو دیدم که همه کار میکنن و آ ...

چی بگم اخه من

دیشب کلا دو ساعت خوابیدم و با تمام قدرت مغزم دوست دارم شمارو قانع کنم

که به خدای احد و واحد ارزش پاکی قابل قیاس با هیچ چیزی در این جهان نیستتتتتتت هیچ چیزی

منم ادم دیدم که وضعشون اوکی هست اما چه فایده مفت نمی ارزن شرف ندارن

زندگی بقیه رو قضاوت نکن تا وقتی توی زندگی کسی نبودی

اصلا میشه تشخیص داد دختره خانواده داره یا نه؟ الان من هرکسی رو دیدم جواب منفی بهم داده، فکر کنم کلا ...

بله واضحه

حیف هم شهری نیستیم و فامیل وگرنه اون موقع خودم ۱۰ تا دختره خانواده دار و اصل بهت معرفی میکردم که از متانت و حیای این دختر ها متحیر بشی

نگو نیست هست بخوای پیدا میشه

مگه شما اهل کجا هستین

به مکان زندگی نیست که به تربیت خانواده اس

هر جای ایران دختره خوب پیدا میشه

فقط از طریق خانواده یا اطرافیان یا آشنا ها

دختره خوب و پاک که اهل روابط نباشه که نمیشه تو کوچه خیابون دید

چی بگم اخه من دیشب کلا دو ساعت خوابیدم و با تمام قدرت مغزم دوست دارم شمارو قانع کنم که به خدای احد و ...

خب الان من با ۲۷سال سن سر همین پاکی افسردگی گرفتم، و کلا هم امیدی به ازدواج ندارم، موهام سفید شده، اصلا نمیخوام لاشی بودن رو توجیه کنم، اما هرچی سالم تر باشی بدبخت تری

خب الان من با ۲۷سال سن سر همین پاکی افسردگی گرفتم، و کلا هم امیدی به ازدواج ندارم، موهام سفید شده، ا ...

خب شما اطرافیانت فامیل دوست آشنا دختری هم سن شما یا جوری که سنشون به شما بخوره بر ازدواج نبوده؟

مگه داریمممم؟؟

درکتون میکنم ، اما پاکی هرگز تهش نتیجه ی بدی نداره ، سنی هم ندارید شما

ایشالله یه خانوم خوب و موجه و متین و پاک سره راهتون قرار بگیره و به حق اقا امام زمان که خوشبخت و عاقبت بخیر بشید