2777
2789
عنوان

بیاین

520 بازدید | 115 پست

سلام ، یه سوالی چند وقتی هست ذهنم رو درگیر کرده ، فقط قبلش که بپرسم بگم که هدفی از این تاپیک ندارم فقط یه سواله، چرا دختر ها بیشتر سمت افرادی میرن که نه تیپ و قیافه دارن ، نه سواد ، یعنی پسر هرچقدر هم که خوب و درست حسابی باشه دختر ها جذبش نمیشن و سمتش نمیرن، اما اگه یه پسر سالم نباشه و ل.اشی باشه، همه بهش اوکی میگن؟

شما دختر های درستی رو برای تحقیقات روی جواب این مسئله در نطر نگرفتید

دختر سالم و عاقل و بالغ میره سمت ادم مثل خودش

و آدم لاشی هم میره سمت آدمی مثل خود

مگه این وسط یه دختره ساده خام یه لاشی بشه

شما دختر های درستی رو برای تحقیقات روی جواب این مسئله در نطر نگرفتیددختر سالم و عاقل و بالغ میره سمت ...

من امروز یکی از دوستام گفت بیا بریم کافه، رفتم اونجا یه پسره بود دوست رفیقم بود خدا شاهده یک و نیم متر قدش بود،کچل بود ، خیلی هم قیافه خوبی نداشت، سوادش هم خیلی بالا نبود با دوست دخترش اومده بود، یعنی من خودم از تعجب شاخ درآورده من ، طوری که مافیا بازی کردیم ، باختم امروز انقد مخم هنگید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امروز یکی از دوستام گفت بیا بریم کافه، رفتم اونجا یه پسره بود دوست رفیقم بود خدا شاهده یک و نیم م ...

یه سوال دوست دختر افتخاره؟

شما از کجا میدونید اون دختره چیکاره اس

ملاک خوب یا بد بودن اقایون که دوست دخترشون نیست ملاک خاکبرسریشونه

اتفاقا یه جا رفتی دیدی پسره دوست دختر نداره

باید بگی ایول

یه سوال دوست دختر افتخاره؟شما از کجا میدونید اون دختره چیکاره اس ملاک خوب یا بد بودن اقایون که دوست ...

اره افتخاره ، میدونی چرا؟ چون من خودم به دختر سالم پیشنهاد میدادم میگفت نه,میرفت با آدم لاشی ، بعد دخترا هم به پسری که رابطه نداشته میگن بی عرضه، جواب منفی هم بهش میدن

یه سوال دوست دختر افتخاره؟شما از کجا میدونید اون دختره چیکاره اس ملاک خوب یا بد بودن اقایون که دوست ...

هررررررررر دختری توی زندگی من بوده جواب منفی شنیدم ازش ، چون بلد نبودم لاشی باشم ، اما خیلی ها رو دیدم چه کارایی میکنن و جواب مثبت میگیرن

اره افتخاره ، میدونی چرا؟ چون من خودم به دختر سالم پیشنهاد میدادم میگفت نه,میرفت با آدم لاشی ، بعد د ...

حاجی ننگ از این بالاتر نیست

ببین من که شمارو نمیشناسم نمیدونمچجور ادمی هستی

اما اگه یه دختره سالم پیشنهاد دادی چرا رفت با لاشی ؟

از کجا میدونی خودش لاشی نبود؟

یه دور حرفا خودت و بخون منطقیه؟

بی عرضه؟؟؟

با چه دسته ای از دخترا سر و کار داری که همچین دیدی دادن بهت ؟؟؟

دختره سالم واقعی مشخصا درخواست دوستی و رد میکنه نه که بره با لاشی میره با آدم درست ازدواج میکنه

پسری هم که با دختری نبوده اون تاج سره مایه ی افتخاره باید گذاشت رو سر حلوا حلواش کرد و میره عین ادم ازدواج میکنه

پس بیخود بیهونه نیار

حاجی ننگ از این بالاتر نیستببین من که شمارو نمیشناسم نمیدونمچجور ادمی هستیاما اگه یه دختره سالم پیشن ...

خب شاید یکی بخواد دوستدختر داشته باشه ولی پسر بدی هم نباشه، بعداً به ازدواج هم ختمش کنه، ولی دخترا اینو نمیخوان،

حاجی ننگ از این بالاتر نیستببین من که شمارو نمیشناسم نمیدونمچجور ادمی هستیاما اگه یه دختره سالم پیشن ...

والا ما که ندیدیم چنین چیزی رو ، دختر دیدم و ازش شناخت هم داشتم که سالم بوده ولی رفته با لاشی

خب شاید یکی بخواد دوستدختر داشته باشه ولی پسر بدی هم نباشه، بعداً به ازدواج هم ختمش کنه، ولی دخترا ا ...

پسر بدی نباشه؟خودت خنده ات نگرفت از این حرف؟

ببین بین دختر و پسر چه بخوان چه نخوان کشش وجود داره

کشش هم منجر به وابستگی میشه و خدایی نکرده در یه جایی منجر به گناه

اگه نشد چی؟؟؟

تو داری دقیقا راجب کدوم دخترا حرف میزنی ؟؟