2777
2789
عنوان

بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 184 پست
حاجی ننگ از این بالاتر نیستببین من که شمارو نمیشناسم نمیدونمچجور ادمی هستیاما اگه یه دختره سالم پیشن ...

ولی الان خیلی ها قبول دارن که دختر جماعت میره با لاشی همیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط یه سوال ازت دارم

من کاملا از حرفات متوجه شدم تو میخوای لاشی بودن پسرا رو توجیه کنی

و شدیدا هم دلت میخواد دوس دختر داشته باشی

خب دیگه چرا دنبال منطق میگردی؟

برو آتیش بزن زندگیتو فک کردی پسری که بره تو این کارا عاقبت به خیر میشه؟؟

نه داداش نههههه خودتو گول نزن

فقط یه سوال ازت دارم من کاملا از حرفات متوجه شدم تو میخوای لاشی بودن پسرا رو توجیه کنی و شدیدا هم دل ...

نه دوست ندارم توجیه کنم، میگم چرا دخترا اوکی میدن، همین

فقط یه سوال ازت دارم من کاملا از حرفات متوجه شدم تو میخوای لاشی بودن پسرا رو توجیه کنی و شدیدا هم دل ...

همه پسرا دلشون پارتنر میخواد، منم یکی هستم مثل بقیه، اما بحث اینه گاهی دو نفر میتونن رل بزنن، اما از نوع سالمش ، یعنی تهش به ازدواج ختم بشه، اما دخترا اکثرا سمت ازدواج و رابطه درست نمیرن، من خیلی هارو دیدم، و خیلی ها هم سمت رابطه ناسالم میرن

نه دوست ندارم توجیه کنم، میگم چرا دخترا اوکی میدن، همین

ببین من نه میشناسمت نه میدونم کی هستی و کجای این دنیا

اگه راس میگی اهل این چیزا نبودی یا جور نشده برات و

اینکه کسی برا دوستی بهت محل نداده به دل نگیر این لطفا خدا بوده

لاشی ها هم هر چی باشن تهش یه آدم پست و مزخرفه و پر از کثافت و گناهه

پس از اینکه کسی اینجوری دخترا بیان سمتش آخر عاقبت نداره افتخار نده

بر عکس خفت و خواری داره

ببین من نه میشناسمت نه میدونم کی هستی و کجای این دنیا اگه راس میگی اهل این چیزا نبودی یا جور نشده ب ...

چی بگم والا من نمیخوام بگم لاشی بودن خوبه، ولی الان دارم میبینم کسایی که هرکاری میکنن ولی خدا کاریشون نداره

همه پسرا دلشون پارتنر میخواد، منم یکی هستم مثل بقیه، اما بحث اینه گاهی دو نفر میتونن رل بزنن، اما از ...

بگرد دنبال یه دختر خوب و پاک برا زندگیت دختری که یادت بده عشق یعنی چی

پاکی و صداقت یعنی چی

و حرمت و ارزش یعنی چی

که فکر نکنی هر دختری شبیه دخترایی هست که تو دیدی

و اینکه خودت بهتر میدونی اما پاک ترین راه یه حس یا پارتنر داشتن خواستکاری و ازدواج هست نه رل

حالا تو هی خودت بکوب به در و دیوار و مثال نقض بیار

اما حکم خداست

من خواستم اینارو بگم اما نه به من مربوطه که چی فکر کنی و چی تصمیم بگیری

اما دنبال دختری بگرد که پاکیت براش ارزشمند باشه نه لاشی بودن یا نبودن

چی بگم والا من نمیخوام بگم لاشی بودن خوبه، ولی الان دارم میبینم کسایی که هرکاری میکنن ولی خدا کاریشو ...

نگران اون نباش

خدا وعده داده رابطه حرام مگه به حرفه

خودش توانست پس نده بچه اش میده حتی نسل های بعد

خدا خوب میدونه هر کسی رو چجور سر جاش بنشونه

نگران اون نباش خدا وعده داده رابطه حرام مگه به حرفه خودش توانست پس نده بچه اش میده حتی نسل های بعد خ ...

شما میگید ازدواج ، خب چطور طرف ازدواج کنه، توی این گرونی، من نمیخوام بهونه بیارم ولی الان ازدواج جرعت میخواد، خدا هم جای اینکه کمکمون کنه داره عشق و حال بقیه رو نشون مون میده، شما میگین نسل های بعد و... تاثیر میذاره، خب این چه تاثیر به حال بقیه داره،

شما میگید ازدواج ، خب چطور طرف ازدواج کنه، توی این گرونی، من نمیخوام بهونه بیارم ولی الان ازدواج جرع ...

من گفتم تو این دنیا نسل شاید خودش مستقیمتاوان نده که میده

اما گناه اون دنیا سر جاشه چیزی کم نشده از عذابش که

ببین نداری و گرونی هر جیزی درست اما دلیل بر روابط حرام نیست

دختر بساز پیدا کنی همه جوره پاته نیاز به وضعیت نجومی نداری برا ازدواج

من گفتم تو این دنیا نسل شاید خودش مستقیمتاوان نده که میده اما گناه اون دنیا سر جاشه چیزی کم نشده از ...

خب شما از بعد مذهبی ظاهراً به قضیه نگاه میکنین، نظرتون هم محترمه، اما خب چی بگم من خیلی از این چیزا شنیدم ، قصد بحث مذهبی هم ندارم ولی مجازات شدن اون افراد توی یک دنیای دیگه چه تاثیری به حال دنیای الان من داره، من ۲۷ساله هستم، تا این سن هم برای هرچیزی زور زدم فقط تهش بدبختی برام مونده، خیلی هم یه زمانی مذهبی بودم، به جاش دیدم هرکسی بد بود پیشرفت کرد و سالم موند

من گفتم تو این دنیا نسل شاید خودش مستقیمتاوان نده که میده اما گناه اون دنیا سر جاشه چیزی کم نشده از ...

دختر بساز والا اگه بود خب الان خیلی ها پیدا میکردن، من واقعا بهونه نمیارم ، ولی دختر کم توقع خیلیییی کمه ، طوری که طرف رابطه آزاد رو به ازدواج ترجیح میده