2777
2789

نامزدم . تا وقتی با هم بیرون و کافه و سینما میریم و حرفای عاشقانه حالم خوبه همینکه راجع به کار و مسکن و چالش های زندگی و کارهایی که باید بکنیم حرف میزنه احساس میکنم من حوصله زندگی مشترک و سختی هاشو ندارم من اینجوریم که اگه پول داشتم میرفتم خونه مجردی میخریدم تنها زندگی می کردم گاهی حوصله خانواده م هم ندارم ولی مجرد نمیشه بمونم چون بازم پدر و مادرم وخواهر برادرم اطرافمن و من توانایی مالی رفتن ندارم

نامزدم رو دوست دارم ولی دلم اینجوره که خب عشق هم تجربه کردی بسه دیگه کاش بخوابی بیدار نشی خستم خسته

صبور که باشی هم حکمت رو میفهمی هم قسمت رو میچشی هم معجزه رو می بینی تجربه ۶ ساله من ........

حس میکنم کلا از زندگی خسته ای درسته؟؟ نامزده یا دوست پسر؟؟ حوصله داشتی بیا تاپیک اخرم

آره کلا خستم .نامزده

صبور که باشی هم حکمت رو میفهمی هم قسمت رو میچشی هم معجزه رو می بینی تجربه ۶ ساله من ........

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان