2777
2789
عنوان

دلم برا همسرم و خونم تنگ شده

529 بازدید | 45 پست

الان ۱۰ ماهه از خونم دورم تو این ۱۰ ماه فقط ۳ بار همسرمو اونم تو دادگاه دیدم اونقدر از دیروز به شدت دلتنگ خونم و همسرم هستم که دارم دیوونه میشم نمیدونم چرا،البته PMS هستم بی تاثیر نیست ولی تو این ۱۰ ماه اولین بارم هست به شدت دلتنگ خونمم همسرمم،دوست دارم تو خونم غذا بزارم چایی دم کنم رو کاناپه دراز بکشم همسرم بیاد بگه حاظر شو بریم بیرون،نمیدونم ولی دیگه کم کم داره همه چی تموم میشه

فروردین سر پر کردن خواهرش اومد منو از خونه بیرون کرد(چرا مامانت به مامانم زنگ نزده عیدو تبریک بگه چرا دومادمون بازنشست شده بابات زنگ نزده تبریک بگه داد بیداد خودزنی طلاهامو ازم گرفت البته منم رفتم بعدا برداشتمشون)(از خونه بیرون کرد مثلا خواست منو بترسونه برگشت گفت همین الان میری خونه بابات منم نه گذاشتم نه برداشتم گفتم با کمال میل ولی قشنگ معلوم بود که منتظر بود به دست و پاش بیفتم،که اینکارو نکردم منو برد ترمینال برام وسایل گرفت معلوم بود هدفش ترسوندن بود نه طلاق)منم تا پام رسید خونه بابام گفتم من طلاق میخوام فردا مهریمو میزارم اجرا،رفتم گذاشتم ولی مشاور بعدا گفت اینکارو نکن بعد رفتم مختومه کردم،نمیدونم این از کجا فهمیده بود ماشینشو زد بنام خواهرش بعد به دروغ تمکین زد زنم از خونه رفته بعد رفت روم شکایت سرقت زد منم رفتم مهریمو گذاشتم اجرا استرداد جهاز دادم که هم مهریه هم جهاز این ماهه(پرونده های قبل به نفع من تموم شدن)این ماهم پرونده ها تموم شن دیگه این زندگی تموم میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه الکی الکی بزرگتری کسی رو نداشتید که آشتی تون بدهحیف زندگیتون نبود آخه دختر خوب

دیگه خسته شده بودم از کارای خونوادش،۶ ساله آمل میکردم ببین دیگه چی شد که یه شبه بغضم ترکید🥺🥺🥺بزرگتر باید بزرگترین بلد باشه،الان ۱۰ ماهه یکیشون یه زنگ نزده

خب نمیشه غیر مستقیم بهش بگی که بیاد چون هنوزم به فکر شماست

نمیتونه غرورش نمیزاره از طرفی از خونوادش میترسه اون اینا رو نمیگه ها ولی من میشناسمش همه اینا رو میدونم،منم نمیتونم همینجوری برگردم