2777
2789
عنوان

دلم برا همسرم و خونم تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 45 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر الکی الکی داری جدا میشی

واقعا،همیشه همه دعواهامون سر همین موردی خونوادش بود صدبار بهش گفتم سر خونوادت تو زندگیت دعوا نکن بیا بریم مشاوره بیا درست کنیم زندگیمونو

نمیتونه غرورش نمیزاره از طرفی از خونوادش میترسه اون اینا رو نمیگه ها ولی من میشناسمش همه اینا رو مید ...

درکت میکنم واقعا سخته

اگه آدمی هست که مورد اعتمادته بهش بگو واسطه بشه براتون

با واسطه اینکار حل میشه

برگرد حتما برگرد نذار سر یه لجبازی یه عمر حسرت بخوری ولی برید پیش مشاوری که کاربلد باشه نباید حرف یه ...

نمیاد مشاور دیگه مشکل همینجاست،نمیتونم برگردم چون خودش برمیگرده به همه میگه من نمیخواستم خودش برگردشت(چون در ظاهر اینجوری نشون میده از ترس خونوادش)خونوادشن که از خودش بدار

شما میگین این مدت بهتون گفته برگردین پس بهش بگو بیا دنبالم تا برگردم

گفتم ولی میگه خودت برگرد حتی فک کن اومد رفتیم بیرون حرف زدیم برگشت گفت از این قرارمون خونوادم هیچی نفهمه من میرم تو بعد من برگرد خونه(دیگه ببین چقدر از خونوادش میترسه)اما من نمیتونم خودم برگردم منم ارزش و احترام دارم همونجور که از خونه سر حرف خواهرش بیرون کرد همونجوری یا میاد یا تموم میشه

درکت میکنم واقعا سختهاگه آدمی هست که مورد اعتمادته بهش بگو واسطه بشه براتون با واسطه اینکار حل میشه

کسی از طرفشون نیس که واسطه بشه همشون از خداشونه من طلاق بگیرم چون دخترشونو آدم حساب نمیکردم(منو از خونش بیرون کرده بود با این حالم بازم به خاطر همسرم میرفتم نیومدم ولی نه دلم از همشون متنفر بودم) از بس دخالت میکرد تو زندگیم

میخوای زندگیتو خفظ کنی یه بهای اعصابت ومرگ احساست برگرد و خودتو خورد کنچون اون نمیاد که

اگه بیاد منم میرم اگه نیاد همین پروسه پرونده و دادگاه ادامه پیدا کنه،من نمیتونم تو یه زندگی خودمو بارها خورد کنه منم ارزش و احترام دارم

کسی از طرفشون نیس که واسطه بشه همشون از خداشونه من طلاق بگیرم چون دخترشونو آدم حساب نمیکردم(منو از خ ...

همسرت میتونه کسی رو پیدا کنه اون باید بخاد و تلاش کنه

البته اینکه ایشون اینقدر از خونوادش میترسه مشکل کمی نیست

الهی که درست بشه همه چی