الان ۱۰ ماهه از خونم دورم تو این ۱۰ ماه فقط ۳ بار همسرمو اونم تو دادگاه دیدم اونقدر از دیروز به شدت دلتنگ خونم و همسرم هستم که دارم دیوونه میشم نمیدونم چرا،البته PMS هستم بی تاثیر نیست ولی تو این ۱۰ ماه اولین بارم هست به شدت دلتنگ خونمم همسرمم،دوست دارم تو خونم غذا بزارم چایی دم کنم رو کاناپه دراز بکشم همسرم بیاد بگه حاظر شو بریم بیرون،نمیدونم ولی دیگه کم کم داره همه چی تموم میشه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
برگرد حتما برگرد نذار سر یه لجبازی یه عمر حسرت بخوری ولی برید پیش مشاوری که کاربلد باشه نباید حرف یه ...
نمیاد مشاور دیگه مشکل همینجاست،نمیتونم برگردم چون خودش برمیگرده به همه میگه من نمیخواستم خودش برگردشت(چون در ظاهر اینجوری نشون میده از ترس خونوادش)خونوادشن که از خودش بدار
شما میگین این مدت بهتون گفته برگردین پس بهش بگو بیا دنبالم تا برگردم
گفتم ولی میگه خودت برگرد حتی فک کن اومد رفتیم بیرون حرف زدیم برگشت گفت از این قرارمون خونوادم هیچی نفهمه من میرم تو بعد من برگرد خونه(دیگه ببین چقدر از خونوادش میترسه)اما من نمیتونم خودم برگردم منم ارزش و احترام دارم همونجور که از خونه سر حرف خواهرش بیرون کرد همونجوری یا میاد یا تموم میشه
درکت میکنم واقعا سختهاگه آدمی هست که مورد اعتمادته بهش بگو واسطه بشه براتون با واسطه اینکار حل میشه
کسی از طرفشون نیس که واسطه بشه همشون از خداشونه من طلاق بگیرم چون دخترشونو آدم حساب نمیکردم(منو از خونش بیرون کرده بود با این حالم بازم به خاطر همسرم میرفتم نیومدم ولی نه دلم از همشون متنفر بودم) از بس دخالت میکرد تو زندگیم