2777
2789
عنوان

همسر مهربونم یعنی کجایی

233 بازدید | 13 پست

من منتظرتم

تاحالا با هیشکی دوست نشدم فقط منتظرم تا تو بیای

یوقت سرو گوشت جایی نجنبه که من قلبم میشکنه🥺

دلم برای خنده هایی که ندیدمشون تنگ شده

من بخاطر اینکه تو بیای چشمام رو پاک نگه داشتم و تو دلم هیچ مرد غریبه ای رو راه ندادم

یعنی میشه همین روزا بیای و منو از دلتنگی در بیاری ؟؟🥺

یعنی میشه بیای؟

دیگه طاقت ندارم همسرم😭

همسر خیالیت الان دستش تو مماخشه داره میگه چرا جومونگ پخش نشد امشب😅

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالته؟

خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر                                     پ ن.  بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد 

دقیقا😂😂😂

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

یعنی چی دقیقا ؟

عزیزم منم مثل توعم منتظر شوهر آینده مم بخاطر همین حرفتو تایید کردمنوشتم دقیقا🙂

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .