2777
2789

مهران مدیری واقعا یه انسان باهوش و با استعداده و اتفاقا جز افرادی در ایران هست که با استعدادش به پول رسیده. فقط یک روز برید سر صحنه فیلم برداری یه فیلم کوتاه... اونجاست که میفهمید کارهای هنری چقدر توان و. انرژی میخاد و چقدر فشار روانی متحمل میشی حتی برای چند دقیقه تولید فیلم چه برسه به سریال هایی مثل برره مرد هزار چهره و.... که هیچ وقت از دیدنشون سیر نمی شیم.

پسر مهران مدیری پسر یه ادم میلیاردر حقشه از پول پدرش استفاده کنه پول دزدی که نیست به نظرم اتفاقا خیلی خاکی و. سادست و تمامی حرکت های هنریش یه نوع اوانگارده شاید برای بعضی ها قابل درک نباشه ولی مخاطبین خاص هنری درکش می کنند..

خیلی بی اضافیه راحت زحمتای یه هنرمند نادیده بگیرم هر چند اگر اشتباهی کرده باشه🤍من هنوزم با خاطرات برره پاور چین و خیلی سریال ها حالم خوب میشه

😎💚🐬

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا داشت دور مانکن میلرزوند؟!.. البته همون که شما میگین.. شاید ما درکی نداریم از لرزیدن هاش.. شای ...

یه زمانی که ونگو کارش رو به نمایشگاه نشون داد همین اسمون پر ستاره ای که الان طرحاشو همه جا میبینم همه مسخرش کردن هنر همینه ارزشش سلیقه ای هست

😎💚🐬

من میتونم بگم چون مدیری هم همینطور دیگران به شوخی میگرفت برای نقد باید کسی که نقد میکنه توانایی پذیرش نقد داشته باشه همون درحاشیه قشر بزرگی از کادر درمان نقد میکرد هرچند به زبان طنز ، مهمان ها گاها زیر ذره بین میبرد در دورهمی هر چند رفتارش با آرون افشار اصلا جذاب نبود

در هر صورت همه چی دو طرفه است عزیزم اگه نقد کردی دیگران نقد کردن ناراحت نباید شد اگه مردمی بودن ایشون مثل خیلی ها دیگه نون به نرخ روز نمیخوردن ترانه علی دوستی ، رامبد جوان ، اشکان خطیبی ، خیلی ها دیگه رسماً از صدا سیما رفتن اما ایشون کار جدید با پول زیاد پذیرفته پس هنرمند توانایی خیلی هم کار هاشون جذاب اما مردمی نیستند

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر