2777
2789
عنوان

تمام بدنم از مادربودن درد میکنه

221 بازدید | 13 پست

قلبم دستم پاهام نفسم تنگه

خسته ام

نیاید بگید ک ناشکری نکن

ولی مادربودن تمام شیره ی جونم و گرفته

دوتا پشت سرهم پسر

زیر۶ سال

همش دعوا دعوا دعوااااااااا جیغغغ گریههههه

همش گشنشونه

همش حوصلشون سررفته

اسباب بازیاشونو بهم دیگه نمیدن

خوراکی بهم نمیدن

موهای همو میکشن

هرکدوم یه غڎا رو دوس داره

بدون کمک دورازخانواده

شوهری ک با پسرمجرد فرقی نداره

احساس فرسودگی دارم بعداز بچه دارشدن دومی

انگار ۱۰ سال پیرترم شدم

موهام سفیدشد

واقعا درد میکشم توزندگی

احساس میکنم هیچی نمیفهمم

توخونه موندن باهاشون یجور عذابه بیرون بردنشون بجور عذابه

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

همش کمردرد دارم

اخرشبا زارزار گریه میکنم

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بذارشون مهد چند ساعت...شده ی تیکه طلا بفروشی بفرستیشون مهد بفروش بفرست هیچی مهمتر از ارامش خودت نیست...اون تایمیم که فرستادی مهد نشین خونه به پخت و پز و رفت و روب برو باشکاهی ارایشگاهی ...کلاسی چیزی

بذارشون مهد چند ساعت...شده ی تیکه طلا بفروشی بفرستیشون مهد بفروش بفرست هیچی مهمتر از ارامش خودت نیست ...

بزرگه میره مهد تااون مهده دومی دیوونم میکنه

عزیزم منم پسرم ۴ ماهش بود برای دخترم حامله شدم

الان پسرم ۸ و دخترم ۷ ساله شدن

با زایمان دخترم اومدم شهر غریب

شوهرمم از بچه هام بیشتر رسیدگی میخواد

پارسال پسرم کلاس اولی بود

امسال دخترم

تازه از پارسال سرکار هم میرم

امروز با مامانم حرف زدم و فقط زجه زدم

روز ب روز همه چی داره سخت تر میشه و طاقت و توان من کمتر

کاملااااا درکت میکنم

منم دوتا پسر دارم پنج و یک ساله

ولی من بیشتر از قبل دارم به خودم میرسم

منظورم عمل و ژل و اینا نیستا

به پوست ومو و هیکلم حسابی میرسم

چکار کنم دیگ اینام میزنن سروکله هم

من تو دعواهاشون دخالت نمیکنم

پیر میشم

سرکار میرم یذره ارامش بگیرم میام تا سه چهار صبح باهاشون درگیرم بخدا

ولی بامزن 😂😅😅😅

مامان دوتا گل پسر

خب اونم بذار...کلاساشونجداس دیگه هر گروه سنی

دومی وابستگی داره نمیشه