2777
2789
عنوان

کودکی سخت😞😞😞

88 بازدید | 17 پست

کسایی که کودکی سختی داشتید تونستین کنار ببیایین؟ من خیلی کودکی سختی داشتم پدر مادر داغون.بلایی نبود سر ما نیارن

ای کاش فقط اینا بود.اطرافیان و فامیلم میدیدن ما بی کس و کاریم خیلی بلاها سرمو می آوردن

جلوی ما به بچه های دیگه خوراکی میدادن به ما نمیدادن مادربزرگم همه ی نوه ها رو میبوسید مارو محل نمیداد.مادربزرگ دیگم میرفت سفر زیارتی برای همه کادو میاورد برای ما هیچی

بعضی وقتا گشنه بودیم میرفتیم خونه مادربزرگم بلکه یه لقمه غدا گزرمون بیاد.مادربزرگم بلند میشد سفره رو جمع میکرد.عمه هام به دختر عموی دیگه ام کادو مبدادن به من نمیدادن

دایی هام بلایی نبود سرمون نیارن

ما بی پول نبودیمااا مشکلات دیگه داشتیم

الان میبینم همین ادما نمیزارن کسی به بچه هاشون تو بگه جیگرم میسوزه که چرا ما بچه های بی گناه انفدر باید عذاب میکشیدیم و دعوا میشدیم با اینکه فوق العاده عاقل و مظلوم و ساکت بودیم

🔴🔴درخواست دوستی=صدا کردن نی نی یار🔴🔴 کاربری دست دو نفر

همیشه تولدا میرفتیم ملرو میزاشتن جلوی در بشینیم خودمون که اصلا تولد نداشتسم ولی میرفتبم تولد همون جلوی در نشستن ذوق میکردیم

نمیشه یه فحش بد بدم؟

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان ریخت هیچکدومشون رو نمیخوام ببینم

جالبه که الانن از فضولی که میخوان ببینن جی شدم میخوان رابطه برقرار کنن ولی من محلشون نمیدم

عزیزم حالا تموم شده سعی کن در حال زندکی کنی مطمئن باش خداوند براتون جیران میکنه

خداوند این کارارو سرنوشتم نوشته بود دیگه

بچه تمام ارزشش به پدر مادر هست،منم مثل تو بچگی سختی داشتم، هنوزم تروما دارم از بچگیم

یه صلوات برای آرامش دل مامانم بفرستید؛)به امید روزی که بیام اینجا بنویسم آرزوم برآورده شد! بالاخره رفت...

منم بچگی سختی داشتمهیچ وقت کنار نیومدممن مامانم کارمند بود دانشجو هم بودهیچ وقت خونه نبودمسولیت بزرگ ...

باز بد نبود

بچه تمام ارزشش به پدر مادر هست،منم مثل تو بچگی سختی داشتم، هنوزم تروما دارم از بچگیم

بعضیا میگن فراموش کن

خیلی دوست دارم ولی نمیتونم

خداوند این کارارو سرنوشتم نوشته بود دیگه

رنج تو زندگی همه هست وحکمتی داره

بهترین خوبان همرنج داشتن

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

یبار اذیتت کردن حالا هم میخوای غصه ی اون روزا روبخوری؟ دیگه چیزی ازت نمیمونه برن گم شن

دلم نمیخواد یادم بره ولی فراموشم نمیشه کوچیک ترین چیزی بشه یادم میاد

بعضیا میگن فراموش کنخیلی دوست دارم ولی نمیتونم

نمیشه فراموشش کرد، من هنوزم که هنوزه با یه صدا با یه نگاه یاد اون وقتا میافتم و تا مرز جنون پیش میرم..

فقط امیدوارم خدا با آینده خوب بچگی نابود شدهامون رو برامون جبران کنه

یه صلوات برای آرامش دل مامانم بفرستید؛)به امید روزی که بیام اینجا بنویسم آرزوم برآورده شد! بالاخره رفت...