بچه ها من 28سالمه شوهرم و مادرشوهرم خیلی آزار روحی روانی منو میدن و اذیت میکنن چهار ساله ازدواج کردم هر سال داره اوضاعم بدتر میشه به شدت مادرش دخالت میکنه و اینم بچه ننه همه جوره برای مادر و خانوادشه هیچ اصلا الویتی تو زندگی این آدم نیستم مشاور هم بردمش درست نمیشه و فکر میکنه یه نون و چیزی برای خوردن و لباس هر از گاهی و پول ناچیز کافیه برای زن همش قهر دعوا جنگ هیچ چیز لذت بخشی کنار این ادم نداشتم درک ندارن و حرف حرف خودشه هر وقت گله کردم وسیله شکسته داد و بیداد و بی احترامی و منو بیرون کرده از خونه و من رفتم خونه برادرم بالای چند بار آنقدر قهر رفتم خونه برادرم روم نمیشه دیگه برم کنارش فقط زجر بوده منم شرایطم سخته پدرو مادرم مردن شهر غربت رو مهریه اینا هم نمیتونم حساب کنم چون آدمای سمی و شری هستن باید جونمو بردارم و برم باید توافقی جدا بشم حالا دو سه ماه گذاشتم این برف و سرما بره اقدام کنم برای طلاق و یه روز خونه نیست هر چی دارم و ندارم جمع کنم و برم خونه برادرم و دیگه برنگردم خیلی برام سخته ولی نمیتونم دیگه باید این مادر و پسر بمونم و به حال خودشون واگذارشون میکنم و کنار هم خوش باشن و خوشبخت چون هیچ احد و ناسی با اینا نمیتونه بسازه جدا از من عروسای دیگه هم این مشکلات رو داشتن قبل من اینجا بودن خودم در حد چهار صد پونصد میلیون طلا دارم بفروشم یه جا رو اجاره کنم یه مقدار هم طلای عروسی هست 300اینا بشه نمیدونم میتونم بگیرم یا نه و یه وام ازدواج من هست دادم خرج کرد و قسطاش میمونه گردن من میمونه شغل که ندارم و امیدوارم بتونم پیدا کنم تصمیمم قطعی هست و میخوام تمومش کنم
میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.