2777
2789
به شخصه موافقم با هر کس باید در حد توانایی هاش کار بشه اینجوری همهی دانش آموزا پیشرفت بیشتری دارنبه ...

اینم هست البته

من خودم به شخصه بیشتر تلاش میکنم و شل نمیگیرم تا توی کلاس قوی بیوفتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه تا کلاسه

اها ما الف و ب هستیم من خودم انسانی ب درس میخونم ما خودمون رفتیم نشستیم سر کلاس و کسی بهمون نگفت برو انجا و گروه بندیمون نگرون

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

حتما متوسطه دوم

حس نمی کنم معدل۱۸که نفر بیستم کلاس باشه تو دبیرستان زیاد ممکن میس

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

دهمی؟ سال اول که اینطوری نیست

آره دهمم

هرکی رفت تو یه یک کلاس با دوستاش که هم رشته بودن نشست که باهم باشن کسی هم چیزی نگفت

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

آره دهممهرکی رفت تو یه یک کلاس با دوستاش که هم رشته بودن نشست که باهم باشن کسی هم چیزی نگفت

نه منظورم اینه که بستگی به مدرستون داره سال اول که رندوم انتخاب میشن از سال دوم دسته بندیه

نه منظورم اینه که بستگی به مدرستون داره سال اول که رندوم انتخاب میشن از سال دوم دسته بندیه

نمی دونم شاید