2777
2789
عنوان

بچه ها تورخدا جان عزیزت ن بیاید

647 بازدید | 39 پست

گوشم درد داره زیر گردنم یه قسمت از سرم یه جوریه دردش تا بیمارستان گریه کردم رفتم اورژانس میگه عفوتتت داری دستگاه انداخت تو گوشم آمپول نوشته و دارو الان نمی دونم چکار کنم پولم نمییریه دارو هارو بگیرم. سرده جلوی داروخونه. دارم میمیرم از درد. با بچم اومدمشوهرم نیست خونه توذخدت کمکم کنیذ

یک سلامی هم  عرض کنم خدمت   اون فضولی که پروفایلمو  چک میکنه   سلام   چطوری فضول!!!!!!  تمام دنیام  پسرم  

🥺 وای درکت میکنم تنها راه خوب شدنت قطره گلیسیرین فینکه هست بخدا قسم که در جا خوب میشی قیمتش کمه

فقط 36 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر پول داری فقط یه قطره رو بگیر بخدا قسم خوب میشی من مثل تو بودم هر کاری کردم خوب نشدم به خدا فقط این راه درمانت هست من چند ساله این مشکل رو دارم این قطره سریع شفا میده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

🥺 وای درکت میکنم تنها راه خوب شدنت قطره گلیسیرین فینکه هست بخدا قسم که در جا خوب میشی قیمتش کمه

دارم زار میزنم یه جوری درد میکنه. دوس ندارم صدا بیاد کسی حرف بزنه

یک سلامی هم  عرض کنم خدمت   اون فضولی که پروفایلمو  چک میکنه   سلام   چطوری فضول!!!!!!  تمام دنیام  پسرم  
اگر پول داری فقط یه قطره رو بگیر بخدا قسم خوب میشی من مثل تو بودم هر کاری کردم خوب نشدم به خدا فقط ا ...

فقط پول اورژانس و داشتم. 😭

فقط پول اورژانس و داشتم. 😭

وای بمیرم برات 😭🖤 میگن سیر هم بزاری سر گوشت خوبه ببینم گیرت نمیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای بمیرم برات 😭🖤 میگن سیر هم بزاری سر گوشت خوبه ببینم گیرت نمیاد

الان نمیدونم چکار کنم ابخدااا

الان نمیدونم چکار کنم ابخدااا

وای خدا کمکت کنه کسیو نداری تماس بگیری باهاش یه مقدار ازش قرص کنی یه قطره کمه هزینش خیلی زود خوبت میکرد 🖤

1
5
10
15
20
25
30
35
40