2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم

اول که ارشد و گرفتم چند تا نرم افزار هم کلاس رفتم بعد کارآموزی بدون حقوق یکسال، بعد دیگه تو شرکت های مختلف با رزومه خوب کارای بهتر پیدا میکردم

بعد چند سال ازمون استخدامی شرکت کردم معلمی قبول شدم

یکی کامپیوتر خونده برنامه نویسه الان دبی هست و یه شرکت داره پول پارو میکنه اونجا

یکی پزشکی خونده خیلی سال پیش الان متخصص هست تو تهران مطب داره وضعش خوبه دو تا حیات در تهران داره یه اپارتمان سه طبقه داده اجاره و فلان

یکی هنر خوند بیکاره

خواهرم همیشه بچه هایش را میگذاشت پیش مادرم . میرفت سر کار . الان حقوق بازنشستگی میگیره .

نوبت من که شد. مادرم گفت بچه تو را نگه نمیدارم.

الان مادرم نمیتونه راه بره . خواهرم هم گذاشته رفته شهر دیگه

منم محل سگ به مادرم نمیزارم.

مادرها نباید بین بچه هاشون فرق بگذارند.

خودم پرستارم همسرم مهندس شرکت نفت

جدا از اون خداشکر اطرافیان خودم همسرم تحصیل کرده و شرایط مالی خوبی دارن به شوخی میگم یه ساختمان پزشکان میتونیم بزنیم

اگه شوآف ندونند دوستان خداشکر راضی بودن از درس خوندن اما خب درآمد ها آرمانی قبلا نیست مثلاً من پسر عموم گلینک فیزیوتراپی زده درآمد اش خوبه اما خب واقعا اذیت شد کلینیک توان بخشی بزنه واقعا خرج زیادی دست گذاشت جدا از اون درآمد افراد بازاری خانواده هم اونایی که فکر ایده پول ساز داشتند هم خوبه

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

ای تی خوند صداوسیما کار میکنه پارتی هم نداشت کارش خوب بود

تربیت معلم خوند معلم شد

حقوق خوند دفتر وکالت زد

پرستار شد

حسابداری خوند اول یه جا کوچیک کار میکرد الان یه شرکت خوب کار میکنه

یکی مدیریت خوند شرکت نفت کار میکنه

یکی هم دندون خوند الان مطب داره

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏