2777
2789
عنوان

ایده عروسی

2849 بازدید | 50 پست

سلام خانوما کمکککک ایده جالب متفاوت اگه واسه عروسی دارین بگین ممنووووون

شاید این بلاها را سرم آوردی که ببینی صبرِ ایوب دارم یا ندارم. ندارم! ندارم! ندارم

برو بشین عروسی کن ایده نمیخواد

از اینکه زنی دیوانه وار با تو بحث می کند خوش حال باش!دنیای زن ها کاملا متفاوت است؛ زن اگر سکوت کردبدان سکوتش نشانه ی پایان توست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایده اینکه  صندق بادکنک بیار توش هدیه داماد قایم کن تا پیدا کنه

عالیه..ممنون😍😍😍😍🤗

شاید این بلاها را سرم آوردی که ببینی صبرِ ایوب دارم یا ندارم. ندارم! ندارم! ندارم
با آهنگ صحنه گوگوش برقص،همزمان اطرافت آتیش بازی بشه  به دی جی و مسئول تالار بگو که هماهنگ باشن

با اهنگ عارف تمرین کردم ... واسه رقص دو نفره میشه؟

عکسای لایو بزار تو عروسی..با فیلم بردار هماهنگ کن از این پرده ها بزنه..بعد عکسای یهویی مهمونا و عروس وداماد و کلا همه بگیره بعد همزمان رو اون پرده بره عکسا.خیلیباحال میشه.داداشم اینکارو کرده

😩😩😩
یکی از عکس سر مجلسیاتو جدا بذار تا فامیلای درجه 1 بیان پشتش امضا بزنن   یا اطرافشو سفید بزنین ...

وااااای اره ... مرسی🤗😍😙