2777
2789
عنوان

ایده عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 2850 بازدید | 50 پست
شب عروسی یه عقد صوری هم بگیرین پدر عروس و داماد هم بیان تو زنونه

اره من جشن عقد نداشتم میخام همینکار کنم 

شاید این بلاها را سرم آوردی که ببینی صبرِ ایوب دارم یا ندارم. ندارم! ندارم! ندارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقدر حال داری

ایشالا خوشبخت بشی

ما برای مراسم عروسیمون عقد آریایی داشتیم

متنش خیلی قشنگ بود

مختلط بود

کل باغ با گل های سفید تزئین شده بود

یک قسمتی از باغ رو برای بچه های مهمونا ازشوون خواستیم آماده کنن مثل مهد کودک با اسباب بازی که سرگرم باشن تو فیلم رژه نرن

کلاس رقص رفتیم

کلیپ تو شمال داشتیم که رو پرده به مهمونا نمایش دادن

ساقدوش داشتم،صمیمی ترین دوستام

اونا هم تو کلیپ بود که خیلی جالب شد

بعد شام اسپیچ داشتیم که اعضای فامیل درجه یک و دوستای منو همسرم اومدن رو استیج شوخی کردن و صحبت کردن

اوففف بازم یادم اومد میگم

جهانگردم🌍آلمان،سوئد،نروژ،چین،تایلند،روسیه،انگلیس،آمریکا،مالزی،ترکیه،ایتالیا،گرجستان،مراکش،دبی،ویئتنام،استرالیا✈مقصد بعدی کجاست؟؟

آها با دوربین از تمام پشت صحنه و مراحل خرید و آرایشگاه و باغ فیلم گرفتیم که یادگاری بشه

جهانگردم🌍آلمان،سوئد،نروژ،چین،تایلند،روسیه،انگلیس،آمریکا،مالزی،ترکیه،ایتالیا،گرجستان،مراکش،دبی،ویئتنام،استرالیا✈مقصد بعدی کجاست؟؟
چقدر حال داری ایشالا خوشبخت بشی ما برای مراسم عروسیمون عقد آریایی داشتیم متنش خیلی قشنگ بود مختل ...

شما که بیشتر از من حال داشتی😀😀وایییییی چه عروسی قشنگی😍😍😍بچه ها رو خوب اومدی😂

شاید این بلاها را سرم آوردی که ببینی صبرِ ایوب دارم یا ندارم. ندارم! ندارم! ندارم
آها با دوربین از تمام پشت صحنه و مراحل خرید و آرایشگاه و باغ فیلم گرفتیم که یادگاری بشه

شوهر من کلا دوربین به دسته😂😂

چقدر حال داری ایشالا خوشبخت بشی ما برای مراسم عروسیمون عقد آریایی داشتیم متنش خیلی قشنگ بود مختل ...

ایشالا خوشبخت بشین

ایشالا خوشبخت بشین

فدات بشم

آره تو اون داره خیلی حال داشتم

الان حتی بهش فکر میکنم خسته میشم😂😂😂

فدات بشم آره تو اون داره خیلی حال داشتم الان حتی بهش فکر میکنم خسته میشم😂😂😂

میدونی احساس میکنم هر چی برنامه ریزی میکنم بدتر میشه بزارم روال باشه انگار بهتره😊🤣🤣🤣

فدات بشم آره تو اون داره خیلی حال داشتم الان حتی بهش فکر میکنم خسته میشم😂😂😂

از کلاس رقصتون میگی؟هزینش چقدشد؟

از کلاس رقصتون میگی؟هزینش چقدشد؟

مربی خصوصی داشتیم

میومد خونه

ما تو شهرستانیم رقص عروس و دوماد دوتایی میشه حدودای ۵۰۰،،،البته شهر ها با هم فرق دارن

واقعا؟!

چه خوب☺☺