2777
2789

😐😐😐😐من سال ۸۶ وقتی که ۲۳ سالم بود گواهینامه گرفتم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واای چه باحال بار اول قبول شدی چطوری

روز قبل از آزمون شهری با مربیم یه جلسه اضافه گرفتم و تو همون خیابونی که امتحان میگرفتن تمرین کردم . خیلی کمک کرد . اون موقع افسری که فردا امتحان میگیره هم مشخص شده و مربیت میتونه بهت بگه که روی چه چیزایی بیشتر حساسه طرف

برای من جدا از خود رانندگی ، کارای جانبی مثل مکث موقع از پارک دراومدن ، رد شدن از پشت ماشین برای سوار شدن و راهنما زدن و تنظیم آیینه و این چیزا هم خیلی مهم بود برای طرف که خیلی دقت کردم بهشون

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

وا چرا دیر ی جوری نوشتی انگار ۵۲ ساله ای

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

به من یجوری رفتار می کنن انگار ۸۰ سالمه

متم ۲۱ سالمه

ولی عید میرم ثبت نام

الان زمستونه حال ندارم 😁

ن دیر کجا بود بابا

منم یه دوستی دارم ۱۸ سالگی گرفت

حالا دم ب دقیقه میپرسه رفتی بگیری😐

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦

مادر خودم وقتی ۴۶ سالش بود گواهینامه گرفت

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
مثلا چیشد ک فکر کردی تو ۱۷ سالگی تو مغز ادم ی چیز خاصی ریدن ک بهتر و زودتر یاد بگیری

دوستام همه ۱۸ گرفتن داداشمم میگه یادگیری زیر ۲۰ بیشتره کرم داره یا راست میگه نمیدونم