2777
2789

به شدت بهش اعتقاد پیدا کردم.

اگه باشه

دیگه از مرگ نمیترسم!!

تو این دنیا که عذاب کشیدمممم امیدوارمتو زندگی بعدی خوش و خرم باشم...

اعتقاد داری یانه؟ بدون توهین جواب بدین

کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 زندگی رنجی مداوم هست آدمی سر سخت باش🤍 بهترین دین عشق به خداست🤍خدایا تنها امیدم تویی🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتقاد دارم من از مرگ نمیترسم دلم میخواد یه بار دیگه زندگی کنم

آره یه سریال آمریکایی اسمشو یادم رفته میرم پیدا میکنم میگم

یعنی اون فیلم رو دیدم انقد حرفهای منطقی زد قانع شدم ولی درباره اون دنیا یعنی بهشت و جهنم هیچ چیزی نمیتونی ثابت کنی

کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 زندگی رنجی مداوم هست آدمی سر سخت باش🤍 بهترین دین عشق به خداست🤍خدایا تنها امیدم تویی🤍

من خیلی اعتقاد دارم ،ولی به خودم امیدی ندارم،هم این دنیا هم اون دنیا پروندم سفید نیس

تنها نیستی🙂

آره یه سریال آمریکایی اسمشو یادم رفته میرم پیدا میکنم میگمیعنی اون فیلم رو دیدم انقد حرفهای منطقی زد ...

بهشت و جهنم همین دنیاس الان ما جهنم هستم

ما از یک جان و تنیم،،،،،ما از یک وطنیم

اره حتما باشه بخدا بگم فقط چرا چه بدی به کی کردم

تو این دنیا ربطی به خوب و بد ندارن

آدم بد یا خوبی باشی تلاش کنی اون چیز رو به دست میاری حالا اون چیز چه مادی باشه چه معنوی مثل مهر و محبت

اگه آدم به حکیم بودن و عادل بودن خدا اعتقاد داشته باشه

از بین همه صفات فقط همین دو تا

مطمئن میشه که جهان دیگه ای هست

حکیم کار بیهوده نمیکنه

این همه خلقت و آفرینش انسان و اوردن هزاران پیامبر ...آخر بمیره و تمام

عادل

باید جزا و پاداش همه رو بده

تو دنیا نمیشه همه عدل اجرا بشه

یه نفر که یه کاری کرده و تموم شده رفته ولی تبعاتش تو نسل ادامه داره

یه نفر که صد نفرو کشته ولی یبار اعدام میشه..

باید اون دنیایی باشه که حتی یه نگاه چپ کردن هم ببینیم چه کرده با دیگران...

اما اینکه چون این دنیا بد بوده اونجا خوب باشه معلوم نیست

همه بستگی داره اینجا چقدر اطاعت کرده باشیم.

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

آره یه سریال آمریکایی اسمشو یادم رفته میرم پیدا میکنم میگمیعنی اون فیلم رو دیدم انقد حرفهای منطقی زد ...

به نظم بشین همه قسمت های زندگی پس از زندگی ببین

خیلی جالبه. هر قسمتش یه نکته داره. خیلی بهتر از این سریال ها از اون دنیا اطلاعات بهت می ده!

این که خداوند چقدر برای بنده هاش احترام قائل هست اصلا تعجب می کنی!

مثلا یه قسمتی بود می دیدم طرف گناهکار بود داشتند عذابش می دادند بعد می گفت یه لحظه امد تو ذهنم که من اگه تو قدیم و تو زمان یکی از پیامبرها زندگی می کردم حتما به خدا ایمان می آوردم بعد همون لحظه عذاب قطع می کنند و می برندش به زمان یکی از پیامبران بعد می گفت اونجا زندگی ها و سختی هاشون که دیدم حس کردم چه زندگی سختی داشتن و ایمان داشتن به خدا تو این دوران خیلی سخت تر از دوران خودم هست بعد دوباره برش گردانده بودن خودش به این رسیده بود که این عذاب حق من هست

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

من اعتقاد دارم ولی بازم خیلی از مرگ میترسم

نوزاد زندگی خیلی خوبی درون شکم مادرش داره و از زندگی بیرون میترسه ولی وقتی میاد این زندگی براش عادی میشه

حالا ماهم از مرگ میترسم به خاطر دلبستگی به این دنیا یادمه تو دوره نوجوانی خیلی از مرگ میترسیدم به خاطر خرافات کتاب دینی و خرافاتی که پدر و مادرم میگفتن اما بزرگ شدم تحقیق کردم ترسم برطرف شد

اسم سریال پیدا می کنی بهم بگی؟ خیلی همچین موضوعاتی دوست دارم

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

نوزاد زندگی خیلی خوبی درون شکم مادرش داره و از زندگی بیرون میترسه ولی وقتی میاد این زندگی براش عادی ...

من از لحظه مرگ میترسم که درد داشته باشه

و با اینکه به دنیای پس از مرگ ایمان دارم ولی باز میگم اگه یک درصد نباشه و با مرگ هیچ بشم چی از این مورد هم خیلی میترسم