2777
2789
عنوان

شوهرم با دوستم بهم خیانت کرد

1091 بازدید | 46 پست

منو شوهر 1 ساله با هم هستیم و یه دوست خیلی صمیمی داشتم که زیاد به خونمو رفت و امد میکرد قبل از اینک ازدواج کنم یه رفتار هایی ازش میدیدم ولی فکر میکردم بخاطر اینه که من دارم ازدواج میکنم و ناراحته چون شوهر من دانشجوی پزشکی ترم اخر بود که الان بیمارستان کار میکنه و تقریبا 5 ماه قبل دیدم دوستم زیادی برای شوهرم عشوه میاد و شوهرم بهم اینو گفته بود و 2 ماه پیش شوهرم گوشیش رو اورد و بهم نشون داد و گفت اینم از دوستت توش دوستم به شوهرم گفته بود که اینو ول کن و من از اون به بعد باهاش قطع رابطه کردم و این هفته رفته بودم سفر و شوهرم نیومده بود و دیشب اومدم خونه و دیدم لخت کنار هم خوابیدن و برای همین سریع از خونه زدم بیرون البته ازشون عکس گرفتم حالا چی کار کنم؟

و اینقدر قاتی کردم اومدم اینجا و عضو شدم و امیدوارم بهم کمک کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه عکس العمل سریعی چطور توی اون شوکه شدن عکس گرفتی.شوهرت اگر اهل خیانت بود که نمیگفت دوستت بهمپیام داده منکه نتونستمباورکنم ببخشید

خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁
2790
2778
2791
2779
2792