2777
2789
عنوان

مریضی

150 بازدید | 20 پست

خانما چند وقتیه گردنم بشدت درد میکنه یکطرفش میسوزه باپشت گردنم ..زیربغلمم دوسال پیش یچیزی ذراومد بعد دوسال سونوگرافی و...باید برم متخصص پستان و س.....ببینه 26سالمه الآنم سمت طرف کلیه همون سمت زیربغلم دستمم که وضعیتشونگم بهتره میفته کنارم لمس میشه و..خسته شدم نمیدونم چیکار کنم ازاونورم دندونم بشدت عفونت وابسه کرده تازیرچونم یجوریه دردش ..هیچیک ندارم لااقل برم دکتر بیفتم درمان کنم چیکارکنم بیمارستان برم کجا برم دفترچه سلامت داریم فقط میترسم بمیرم بچمم مث من بی مادر بشه الان میان میگین خطرناکه میدونم خطرناکه اگه چیزی میدونین بگین که بیمارستان کجابرم چی بگم

کاربری تعلیق شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیمارستان دولتی نوبت متخصص بگیر هزینش نسبت به خصوصی خیییییییلی کمتره

میدونین چقدره ؟؟؟شاید براتون مسخره بیاد ولی جایی که من هستم بیمارستان ندارنچه باید ماشین کرایه بدم میشه ۱۰۰برگزدم ۱۰۰ازاینم بیشتر اونجام کم کم پانصد میگیرن برای آزمایش سونو و...که واقعا ندارم

کاربری تعلیق شده

میدونین چقدره ؟؟؟شاید براتون مسخره بیاد ولی جایی که من هستم بیمارستان ندارنچه باید ماشین کرایه بدم م ...

حدود ۴۰تومن ویزیت

دیگه بستگی به سونو و ازمایش داره که چی درخواست بدن

برای ماشین هم خوب سر جاده واستید گذری برید جای ما ک اکثرا گذری میرن ماشین کرایه نمیکنن

دیگه اگر نشون دادید و گفتن عمل میخاد هروقت هزینه عمل رو جور کردید همون موقع برید وگرنه دوباره بری نشون بدی که فایده ای نداره

حدود ۴۰تومن ویزیت دیگه بستگی به سونو و ازمایش داره که چی درخواست بدنبرای ماشین هم خوب سر جاده واستید ...

زیربغلم برای یکماه دیگست شب یلدا بود نتونستم برم مشکلم گردنم بود که چیکارکنم ممنونم ازراهنماییتون

کاربری تعلیق شده