2777
2789
عنوان

مریضی

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی برو بهداشت سینه معاینه میکنن واسه سنو هم بیمارستانا دولتی صبحا نوبت میدن احتمالا تلفنی باید رزرو ...

سلام عزیزم رفتم سونوگرافی گفتن باید نمونه برداریم شب یلدا متخصص وقت داده بود نتونستم برم نداشتم بازم وقترفتیم برای اخرای دی چون دیر وقت میده انشاءالله اونموقع برم ..رفتم بیمارستان میلاد ذوگفته بودن رفتن مهر بودگفتن نوبت پره آبان بیا هم رفتنمون هیچ شد همم همون پول بیرون بود..الآنم که گردنم بشدت درد داره

کاربری تعلیق شده

سلام عزیزم رفتم سونوگرافی گفتن باید نمونه برداریم شب یلدا متخصص وقت داده بود نتونستم برم نداشتم بازم ...

گردنت احتمالا بخاطر کار کردنته دیسک یا آرتروز داری بالش پر نرم بزار زیر سرت که قشنگ گردنت گود بده اطرافش بگیره روزام گردن بند طبی بگیر بنداز داروخانه داره حدود ۳۰۰ پولشه یه مدت رعایت کنی سرت زیاد خم نکنی خوب میشه

واسه سینت هم پشت گوش ننداز پول جبران میشه

گردنت احتمالا بخاطر کار کردنته دیسک یا آرتروز داری بالش پر نرم بزار زیر سرت که قشنگ گردنت گود بده ...

پرسیدم گفتن شاید دیسک گردنه ولی من ستون فقراتش نیست سمت راست بالای همون دستم یطرفش وپشت سرم بشدت هم میسوزه هم درد داره ...میدونم عزیزم خدا کنه بتونم برم

کاربری تعلیق شده

پرسیدم گفتن شاید دیسک گردنه ولی من ستون فقراتش نیست سمت راست بالای همون دستم یطرفش وپشت سرم بشدت هم ...

گلم اصلا دیسگ گردن اینطور نیست که ستون فقرات درد کنه مامانم داره وقتی رعایت نمیکنه دستش سنگین و دردناک میشه و بقول خودت همون سوزش پشت گوش و گردن

گلم اصلا دیسگ گردن اینطور نیست که ستون فقرات درد کنه مامانم داره وقتی رعایت نمیکنه دستش سنگین و درد ...

دست راستمم لمس میشه بی حس میشه یهو گوشی نیفته قابلمه میفته ...همون طرف راستم دندونم آبسه وعفونت داره فکر کنم ازاونه...کدوم دکتر برم چیکارکنم ؟

کاربری تعلیق شده

دست راستمم لمس میشه بی حس میشه یهو گوشی نیفته قابلمه میفته ...همون طرف راستم دندونم آبسه وعفونت داره ...

منم اینجورم هرچی درد دارم یه سمت بدنمه و ریشه یابی میکنم ۹۰ درصد از استرسه

واسه گردنت باید پیش متخصص مغز و اعصاب بری بینم تشخیصش چیه ولی هیچ راهی نداره بجز رعایت و اون گردنبد طبی از سفتا بگیر که نزاره گردن تکون بدی

منم اینجورم هرچی درد دارم یه سمت بدنمه و ریشه یابی میکنم ۹۰ درصد از استرسهواسه گردنت باید پیش متخصص ...

میدونی فکرم چیه میخام اول برم زیر بغلم خدا به بچم رحم کنه چیز خوبی بکن بعد برم دندونموبکشم بعد برم گردنم آنقدر فکرو درگیری ذهنی دارم که...

کاربری تعلیق شده

میدونی فکرم چیه میخام اول برم زیر بغلم خدا به بچم رحم کنه چیز خوبی بکن بعد برم دندونموبکشم بعد برم گ ...

تنها نیستی همه یجوری درگیرن همه مشکلاتت حل میشه

سینت پیگیری کن بقیه اسون حل میشن واسه دندونت هم اگه فعلا نمیتونی بری دکتر یا امپول دگزا بزن یا قرص میترونیدارول بخور عفونت و التهابش خشک شه