هات چاکلت درست میکنم میگه واسه منم درست میکنی . میام سیب زمینی سرخ میکنم میگه به منم میدی 😐😐 تخمه میخورم میگه واسه منم میاری ریدع تو اعصابم . شاید من عن بخوام بخورم بازم میگه نصفشو بده به من 😐😐 نمیشه با خودم یکم خلوت کنم
°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿 ️ شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ما هیچوقت تنها چیزی نمیخوریم مگر بیرون باشیم یا تنها باشیم
میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن
°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿 ️ شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️
اخی گناه داره حالا یکمم به اون بدهقبل از اینکه خودش بگه یکمم از هرچی بده بهش شاید دلش بخواد بیچارهال ...
خوب مثلا من دوست دارم تنها ی فیلم ببینم ی نسکافه تنها بخورم . نمی تونم دو تا درست کنم همش چشمش دنبال دست منه