2777
2789
عنوان

وقتی یه پسر بهتون پیام میده

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 28 پست
بلاک کردم چند بار با بایه شماره جدید پیام میده

محلش نذار، برای من ناشناس پیام میده بعد یک سال و نیم ولی محلش نمیدم.چت ودوطرف پاک میکنم و بلاک.نذار فکرتو درگیر کنه.

آی من بسوزونم اینووووووو.الان چون سراغ درس رفتم میخواد برگرده نذاره به چیزی برسم

اکس من پوستمو کند البته خودمم پوستشو کندم الان پارس میکنه برگرده.محل سگ بهش نمیذارم.استاکر خاک برسره ...

با پوست و استخون باهات موافقممم

رقیب من فقط خودمم...                                               یه روزی به حرفم میرسی!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برام مهم نیس بلاک کردم چند بار باز بایه خط دیگ پیام داده .

باز بلاک کن

۱۰ بار

۱۰۰ بار

اصلاااا جواب نده جواب یک کلمشو بدی بدتر میشه هار میشه

رقیب من فقط خودمم...                                               یه روزی به حرفم میرسی!

محلش نذار، برای من ناشناس پیام میده بعد یک سال و نیم ولی محلش نمیدم.چت ودوطرف پاک میکنم و بلاک.نذار ...

باز بلاک کردم با شماره خواهرش پیام داده میگ نمیخوام مزاحم شم از بلاکی درار ..فقط میخوام احوال پرسی کنم خبری ازت نبود

باز بلاک کردم با شماره خواهرش پیام داده میگ نمیخوام مزاحم شم از بلاکی درار ..فقط میخوام احوال پرسی ک ...

منظورت این بود گفتی بخونم؟

خب هیچی باز بلاک کن 😺😂

مرض داره ..جوابشو نده بلاک کن بره

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

باز بلاک کردم با شماره خواهرش پیام داده میگ نمیخوام مزاحم شم از بلاکی درار ..فقط میخوام احوال پرسی ک ...

همونجا جوابشو بده بگو به تو ربطی نداره حال من چطوره .برو حال و احوال خواهر و مادر خودتو بپرس

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏