2777
2789
من یه پلاک و یه گوشواره داشتم دادم بابام بزاره رو پول ماشینش بعد دو برابرش رو بهم برگردونه😁

منم دادم دستبندم و گردنبندم رو گذاشت رو خونه (به نظرم اشتباه کردم .قرار بود اندازه همون گرم برام بخره ولی فکرنکنم)
یازده گرم و خورده ای همشم با پول عیدی و تولد اینا خریده بودم

من شرور یولجه ام :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دادم دستبندم و گردنبندم رو گذاشت رو خونه (به نظرم اشتباه کردم .قرار بود اندازه همون گرم برام بخ ...

منم من با پول درس خوندنم جمع کردم

ولی اگه مامانم اینو می گفت قبول نمی کردم چون نمی ده به بدبختی می ده😅ولی بابام حتی از زیر سنگ هم باشه بهم می ده ثابت کرده خودشو

...گم شده در فرهنگ های مختلف🐳🏯🗽🗺️

مرسی عزیزم انشالله توهم به هرچی دوستداری برسی

💖🌹

فقط 37 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

۶ تا النگو داشتم با یک پشت ساعتی چنتاش شکستن بردم عوض کنم سرم کلاه رفت ی سرویس بی مقدار جایش داد.

منم اونموقع حواسم نبود بعدا متوجه شدم یک ساعت بعدش آوردم هرکاری کردم پس نداد

برای همین حالم از هرچی طلافروشی بهم میخوره

عین لاشخور وایستادن ببینن کی پول نیازه یا از خرید و فروش طلا آگاهی ندارع سرش کلاه بزارن

تف تو روشون

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
منم من با پول درس خوندنم جمع کردمولی اگه مامانم اینو می گفت قبول نمی کردم چون نمی ده به بدبختی می ده ...

راستش یه بار تو دعوا منتشو گذاشتم اونم گفت سرکار نرفتی که اگه من نبودم بقیه بهت هدیه نمیدادن

همیناهم خیلین عزیزمم اصلا نفروش بزرگتر که شدی خیلی بدردت میخوره

چشم عزیزم حتما خیلی ممنونم انشالله خدا هر چی دلت میخواد نصیب شه🌺🫀

فقط 37 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

راستش یه بار تو دعوا منتشو گذاشتم اونم گفت سرکار نرفتی که اگه من نبودم بقیه بهت هدیه نمیدادن

وای ینی چی الان به شخصه خیلی ناراحت شدم💔

مامانت چی از اون بگیر نتوسنتی فردا روز که پول لازم داره به روش بیار

واقعا چه طور می تونه همچین حرفی بزنه

وای ینی چی الان به شخصه خیلی ناراحت شدم💔مامانت چی از اون بگیر نتوسنتی فردا روز که پول لازم داره به ...

نمیتونم از مامانم بگیرم عمرشو داده به شما
با پدرمو و خانمش زندگی میکنم
با بابامم دعوام نشد با خانمش دعوام شد گفتم من هر چی بودم از یه بچه بیشتر براتون مایه گذاشتم
سر کلی چیز سر من منت گذاشت منم اونو گفتم ناراحت شد به بابام گفت بابامم شبش اینجوری

نمیتونم از مامانم بگیرم عمرشو داده به شمابا پدرمو و خانمش زندگی میکنمبا بابامم دعوام نشد با خانمش دع ...

💔💔🫂🫂🫂🫂🫂

نمی دونستم عذرخواهی💔🫂روحشون شاد و درآرامش باشن🫂

فقط می تونم بگم دیگه هر چی پول دستت اومد قایم کن و نشون نده یا بگو خرج کردم و برو برای خودت مستقل زندگی کن

یا کم کم پول های بزرگ تو جیبی بگیر که جمع بشه پولش مثل یه تومن دو تومن یا پونصد هم اوکیه