2777
2789
عنوان

رفیق صمیمیم رفت با دوستم

81 بازدید | 7 پست

یه چند روز بود که خیلی عجیب بود هی میرفت تو اتاق صدای خنده هاش همه جا میپیچید فک می کردم دوست پسر داره ازش پرسیم گفت نه اینچور حرف ها بعد رف توالت من گوشیشو چک کردم استم اون دوستم رو دیدم که باهاش ۳ ساله قهرم بعد اومد بهش گفتم مگه نمیدونی مگه بهت نگفتم من ازش خوشم نمیاد چرا باهاش دوست شدی اون هم سرم داد زد فحش داد رف خونشون

بنظرتون خوب کاری کردم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بانوی گرامی.

یعنی از نظر شما دوست شما با دوستان شما اجازه معاشرت داره

ولی اگه هروقت با شخصی به مشکل خوردید ایشان فقط بخاطر رضایت خاطر شما باید با اون طرف قطع رابطه کنه،یعنی خواهر و برادر آدم همچین درخواستی رو قبول نمیکنن،

به نظرم خودتون هم با کمی تفکر بیشتر متوجه اشتباه و ...میشوید.

در مورد اینکه گوشیشو یواشکی چک کردید واقعاً به بدترین شکل ممکن اعتبار خودتونو رو پایین آوردید ،خیلی کاره زشتی انجام دادید،

ناخودآگاه ثابت کردید مقصر ایجاد مشکل با اون یکی رفیقتون

میتونه شما باشید و فکر کنم همشون دوستان مشترک و نزدیکنون به این نتیجه برسن که با شما قطع رابطه کنن،

ببخشید که رک گفتم ولی خیلی رفتار و کردار اشتباهی داشتید.

اونم گوشی منو چک میکنه

به نظر میرسه بدجوری وارد یه رابطه کاملاً غلط و اشتباه در زمینه رفاقت کردن و دوستی هستید،بهتره از همین امروز تجدید نظر در انتخاب دوستان داشته باشید و سعی کنید رفتار گذشته خودتون هم اصلاح کنید در بلند مدت روی خورده شما و فرزند و همسرتون تاثیر منفی میذاره.

پیروز و سربلند باشید 🌹