مهن_گلی مدیر استارتر عضویت: 1401/12/29 تعداد پست: 1920 عنوان کنکور 114 بازدید | 14 پست دوستانی که کنکور فرهنگیان رو ثبت نام کردند، میشه بگید با گوشی انجام دادید یا کافی نت؟ من الان دسترسی به کافی نت ندارم ولی دوستم میگه باید برم کافی نت تا اونا برام عکس اینارو اسکن کنن، نیازه برم؟ ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست میپنداشتی! امروز | 16:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahdieh374 عضویت: 1404/09/22 تعداد پست: 34 نیازی نیست خودتم میتونی اجام بدی مگر اینکه کلا حساب نداشته باشیو بری کافی نت
مهن_گلی مدیر استارتر عضویت: 1401/12/29 تعداد پست: 1920 خودت انجام بدهخیلی اسونه یعنی اسکن عکس اینا نیازی نیست؟ ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست میپنداشتی!
مهن_گلی مدیر استارتر عضویت: 1401/12/29 تعداد پست: 1920 نیازی نیست خودتم میتونی اجام بدی مگر اینکه کلا حساب نداشته باشیو بری کافی نت حساب اوکیه دارم رمز دوم، ببخشید اسکن عکس نیاز نیست؟ بار اولمه میخوام ثبت نام کنم میترسم نتونم ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست میپنداشتی!
www00com عضویت: 1404/09/08 تعداد پست: 229 یعنی اسکن عکس اینا نیازی نیست؟ چرا نیازهاول عکس بگیر با گوشیت بعد برو گوگل کم کردن حجم عکس سرچ کن یه سایت میاد رایگان حجم کم میکنه بعد اونو بارگذاری کن
www00com عضویت: 1404/09/08 تعداد پست: 229 حساب اوکیه دارم رمز دوم، ببخشید اسکن عکس نیاز نیست؟ بار اولمه میخوام ثبت نام کنم میترسم نتونم حساب سنجش منظورشهاونم نداشتی یه قسمت ثبتنام داره واسه خودت حساب درست کناگه نیاز به کمک داشتی درخواست بده راهنماییت میکنم
mahdieh374 عضویت: 1404/09/22 تعداد پست: 34 حساب اوکیه دارم رمز دوم، ببخشید اسکن عکس نیاز نیست؟ بار اولمه میخوام ثبت نام کنم میترسم نتونم چرا قشنگم نیازه باید اسکن عکس داشته باشی سهی کن روی یک سطح صاف و سفید بگیری نورم. نخوره بهش عکس خوب بیوفته اشکال نداره پیش میاد از این سوالا
تاابان عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 704 از عکس سه در چهارت یه عکس بگیر با گوشی موبایلبعد بفرست تلگرامت از اونجا دوباره سیو کن حجمش کم شهعکس که خواست یا همونو از گالری انتخاب کن یا دوباره از سه در چهارت یه عکس بگیر خود سایت درستش میکنه “یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷🌧️🌸🍃
مهن_گلی مدیر استارتر عضویت: 1401/12/29 تعداد پست: 1920 از عکس سه در چهارت یه عکس بگیر با گوشی موبایلبعد بفرست تلگرامت از اونجا دوباره سیو کن حجمش کم شهعکس ... ممنونم عزیزم ثبت نام کردم الان باید تاییدیه سوابق تحصیلی بزنم؟ ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست میپنداشتی!
مهن_گلی مدیر استارتر عضویت: 1401/12/29 تعداد پست: 1920 حساب سنجش منظورشهاونم نداشتی یه قسمت ثبتنام داره واسه خودت حساب درست کناگه نیاز به کمک داشتی درخواست ... ممنونم عزیزم تونستم ثبت نام بکنم فقط الان باید تاییدیه سوابق تحصیلی بزنم؟ ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست میپنداشتی!
مهن_گلی مدیر استارتر عضویت: 1401/12/29 تعداد پست: 1920 چرا قشنگم نیازه باید اسکن عکس داشته باشی سهی کن روی یک سطح صاف و سفید بگیری نورم. نخوره بهش عکس خوب ... ممنونم بابت راهنمایی عزیزم تونستم ثبت نام بکنم فقط الان باید تاییدیه سوابق تحصیلی بزنم؟ پیام اومده داوطلب گرامی لازم است به سامانه مشاهده تایید سابقه تحصیلی مراجعه کرده و اطلاعات خود را مشاهده و کنید. ولی سایت رو میرم میاره خطا در پروسه ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست میپنداشتی!
www00com عضویت: 1404/09/08 تعداد پست: 229 ممنونم عزیزم تونستم ثبت نام بکنم فقط الان باید تاییدیه سوابق تحصیلی بزنم؟ بله خودت یه قسمت تو همون فرهنگیان داره
mahdieh374 عضویت: 1404/09/22 تعداد پست: 34 ممنونم بابت راهنمایی عزیزم تونستم ثبت نام بکنم فقط الان باید تاییدیه سوابق تحصیلی بزنم؟ پیام اومده د ... احتمالا شلوغه نگران نباش. تونستی صبح زود تایید بزن
تاابان عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 704 ممنونم عزیزم ثبت نام کردم الان باید تاییدیه سوابق تحصیلی بزنم؟ خواهش می کنمبله گلم تأیید سوابق هم برای کنکور نیازه البته سررشته ای تو فرهنگیان ندارم ❤️ “یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷🌧️🌸🍃