همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
بعد بفرست تلگرامت از اونجا دوباره سیو کن حجمش کم شه
عکس که خواست یا همونو از گالری انتخاب کن یا دوباره از سه در چهارت یه عکس بگیر خود سایت درستش میکنه
میخندد و متقاعد میشوم جهان در فنجانی قهوه ، کنار کسی که دوستش داری خلاصه میشود☕️ یه مدت به خودت اهمیت بده ؛ روتین داشته باش ، ساعت خوابت رو تنظیم کن ، منظم ورزش کن و تغذیه سالم داشته باش . کم کم میبینی دوست داری وقتت رو با آدمایی بگذرونی که مثل خودت برای خودشون ارزش قائلن و به مرور جذابیت آدمایی که سبک زندگی ناسالمی دارن برات از بین میره✨
ممنونم عزیزم ثبت نام کردم الان باید تاییدیه سوابق تحصیلی بزنم؟
خواهش می کنم
بله گلم تأیید سوابق هم برای کنکور نیازه البته سررشته ای تو فرهنگیان ندارم ❤️
میخندد و متقاعد میشوم جهان در فنجانی قهوه ، کنار کسی که دوستش داری خلاصه میشود☕️ یه مدت به خودت اهمیت بده ؛ روتین داشته باش ، ساعت خوابت رو تنظیم کن ، منظم ورزش کن و تغذیه سالم داشته باش . کم کم میبینی دوست داری وقتت رو با آدمایی بگذرونی که مثل خودت برای خودشون ارزش قائلن و به مرور جذابیت آدمایی که سبک زندگی ناسالمی دارن برات از بین میره✨