2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه حالا آورده. ما چی کاره باشیم که نظر بدیم.🤷🏼♀️

منم دیدگاه مشابهی دارم ولی ترجیح میدم دیدگاهم رو فقط روی زندگی خودم اعمال کنم و کاری به زندگی بقیه نداشته باشم.

به هر حال امکانات، محدودیت ها و سبک زندگی هرکس متفاوته

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

درسته اما خیلی زودم خوب نیست ،هر اتفاقی باید تو سن خودش و زمان مناسب بیافته

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

از همه مهمتر حال و حوصله بچه رو نداری.نمیتونی باهاش بازی کنی.درکش کنی .بچه خجالتش میاد دوستاش پدر ما رو ببینم و خیلی چیزای دیگه

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
دیگه حالا آورده. ما چی کاره باشیم که نظر بدیم.🤷🏼♀️منم دیدگاه مشابهی دارم ولی ترجیح میدم دیدگاهم رو ...

الان که کلا سن ازدواج رفته بالا ولی کاش نسل جدید مثل ما نکنن

خب چه عیبی داره.. هرکی هروقت آماده بود بچه میاره بنظرم خوبه.. بنظرم بهتر از اینه که تو سن 37 سالگی ب ...

نه هرچی تعادلش خوبه دهه ۲۵ تا ۳۵ خوبه واسه فرزند آوری

2790
2778
2791
2779
2792