2777
2789

یکی از هم دانشگاهیام که پسره من اون روز تو جمع ازش کتاب خواستم ازش زود بهم داد که بیا ببر بخون اشکال نداره بعدش دوستش گفت ببین به خانم فلانی چه زود داد ولی من خواستم گفت ازش عکس بگیر فقط اون پسره ام اینو شنید با خنده گفت پس به ایشونم نمیدم بعد به من گفت بذار برم عکس بگیرم از کتابم بیارم بهت بدم یا بذار بیارم سمت خونتون چون اونجا کار دارم منم گفتم نه بعد ۵دقیقه منتظر شدم نیومد بعد پیام دادم اگه نمیارین برم بعدش گفتش سر کلاس استاد نذاشت بیام کتاب امادست بعد دوبار گفت بیارم سمت خونتون که من گفتم نه بعد ازم معذرت خواهی کرد بعدش بازم تو کلاس باهام حرف زد من سنگین بودم بازم تو راه برگشت اومد معذرت خواهی کرد از من بعدش امروزم باز تو کافه بودیم گفت بذارین من حساب کنم منم گفتم نه ممنون بازم قسم و ایه خورد بعدم بازم عذر خواهی کرد از من بعد من گفتم زشته رفتم بهش پیام دادم که دیگه فکرشو نکنید منم فراموش کردم که بهم گفت
نه والا بخث ناراحتي نيست
چون اون روز رفتم سركلاس و نتونستم بيام كه كتاب رو به شما بدم ناراحت هستم
ولي خدا رو شاهد ميگيرم
من اون روز ميخواستم بعدازظهر برم دفتر يكي از دوستان نزديك خونه شما بود گفتم اون موقع كتاب رو به شما برسونم
وظيفه خودم ميدونم كه از شما معذرت خواهي كنم كه شما فكر نكنيد كه نميخواستم كتاب رو به شما بدم

چرا انقد معذرت خواهی کرد اخه؟۴بار معذرت خواهی کرد

هول کرده و اینجوری شده

پسر هایی که اعتماد به نفس در مواجه با دختر ندارن زیاد هول میشن

مزدا میدونن چی میگم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر فک کردی مردا حال دارن این همه رو بخونن

خدا خیرت بده حرف دلم زدی

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

😂😂😂👍🏻👍🏻

خخخ والا

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

پسر مؤدب هست؟ مجموعا تیپش چجوریه

مردا اگه اینقدر وقت میزاشتن میخوندن نی نی سایتی ها از تنبلی شوهرشون اینقدر نمیگفتن😂

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.