2777
2789
عنوان

لخته بزرگ

245 بازدید | 36 پست

من همیشه پریودم سر تایم بود

تا ۲ سال و نیم پیش ک بهم ریخت

خون کم شد درد اصلا نداشتم و بهم ریخته گاهی کلی لکه بینی داشتم گاهی اصلا نداشتم

تا چند روز پیش ک پریود شدم عادی مثل همیشه خون کم لکه بینی و خون قهوه ای

دو سه روز ک گذشت یهو پریودم شدیدا زیاد شد تو خواب

امروز صب برا اولین بار یه لخته داشتم اندازه کف دستم خیلی ترسیدم دستام میلرزید

مجردم هیچوقتم با کسی رابطه ج نداشتم اصلا اهلش نیستم

مادرم فوت شده خواهر ندارم با پدرم دوتایی زندگی میکنیم

منطقه زندگی ما اینکه به پدرت یا یه مرد راجب پریودت بگی تابوعه دعوا میکنن و کت کاری

به عمه هام گفتم گفتن به ما ربطی نداره

چیکار کنم؟دارم روانی میشم دیگه خیلی میترسم

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️
ای بابا بد برداشت کردم

🫤🫤

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید کیست داشتی

داشتم؟یعنی چی

یعنی ترکیده؟

ای کاش لخته خون رو نمینداختی میبردی دکتر

یا عکس میگرفتی

فکر کنم تو اینترنت انواع لخته خون باشه عکسشو بگیر به دکتر نشون بده

بیا این ساندیس با طعم خون رو بگیر ولی دیگه روی من ریپ نزن.

داشتم؟یعنی چییعنی ترکیده؟

عزیز جان نگران نباش... بیا به کانالی که تو امضام هست... مشکلت حل میشه

👈👈👈لینک کانال تجربه های عالی طبی تنها مسیر.... https://eitaa.com/joinchat/1953170230Ca03c27ccdc👉👉👉  روی لینک نگه دارین ابی میشه... یا درخواست 🤝 بدین براتون لینک بزارم👎👎

ای کاش لخته خون رو نمینداختی میبردی دکتریا عکس میگرفتیفکر کنم تو اینترنت انواع لخته خون باشه عکسشو ب ...

ساعت ۳ شب بود اولین بارم بود خیلی ترسیده بودم

نمیتونم برم دکتر

برو دکتر عزیزم برات ازمایش و سونوگرافی میده اگر مشکلی باشه دارو میدن خوب میشی

نمیتونم برم دکتر

عزیز جان نگران نباش... بیا به کانالی که تو امضام هست... مشکلت حل میشه

ایتا ندارم