2777
2789
عنوان

لخته بزرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 36 پست
یعنی چی نمیتونم برم دکتر مگه زندانی

هستم ظاهرا

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️
چیزی دفع کردی ک این بد نیس ..خوبه ولی دکتر برو ی سونو لازم داری

نمیتونم برم دکتر

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کم خونی نداری عزیزم؟

نه حدودا ۶ ماه پیش از طریق دکتر پوست ازمایش دادم هم هورمونی هم خون و اینا ن تیرویید داشتم ن مشکل هورمونی ن کم خونی

اشکال نداره منم مجرد بودم یه بار یه لخته خون به اندازه کف دست بزرگ ازم کَنده شد اومد احتمالا کیست یا ...

وای خیلی میترسم یهو سرطان نشه فیبروم نشه دارم سکته میکنم بخدا کاری از دستم برنمیاد

شیش ماه زیاده عزیزماواخر منظورمه

اواخر ندادم

ولی مرتب قرص ویتامین مصرف میکنم

میتونه از قرصا هم باشهامکانشو داری دکتر بری؟

ن نمیتونم برم دکتر همین دیوونم میکنه

جدیدا یکم کاهش وزنم داشتم در حد ۱ یا ۲ کیلو

نه چیزی نیس احتمالا همون کیست بوده کنده شده اومده خواهر یا زنداداش نداری؟

ن خواهر دارم ن برادر در واقع کسیو ندارم

ن نمیتونم برم دکتر همین دیوونم میکنهجدیدا یکم کاهش وزنم داشتم در حد ۱ یا ۲ کیلو

میتونی مشاوره طبی مجازی بگیری عزیزم

من بجای دکتر معمولا اینکارو میکنم

اگه میخوای آیدیشون رو برات بفرستم