2777
2789
با لباس و تفریحات میگی دیگه؟والا زمین تا ایمون فرقش نیستمن بین استان خودمون و تهران (منطقه ۲ و ۳) دا ...

همه چی

چرا عزیزم فرق میکنه. سوپرمارکت و خوراکی شاید فرق نکنه که بنظرم اونم هست، مرغ رو از تره بار بخری یه قیمته از پروتیینی پاک کرده بخری یه قیمت دیگست. گوشت همینطور،

هزینه باشگاهی که میری، هزینه شارژ ساختمون، هزینه رستوران و کافه ای که میری تو خیابون به خیابون فرق داره. چه برسه به تهران و شهر دیگه

دقیقاااا پوشاک ارزونترهاره خب منم گفتم به جز اجاره و شارژ و فیشا

من تنها زندگی می کنم بادخترمم دوتایی اجاره و همه چیم حدود ۴۰تومن می شه زندگیمم بد نیست خوبه

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم حتی بالای ۱۲۰ ولی چون دست مردم تنگه رعایت میکننمن خودم تهرانم خرج خودم به شخصه بدون مامان ...

نه عزیزم ۱۲۰ برای خورد خوراک خیلی زیادیه

برای یک زندگی کامل درسته، نه فقط خورد و خوراک و رفت و امد

همه چیچرا عزیزم فرق میکنه. سوپرمارکت و خوراکی شاید فرق نکنه که بنظرم اونم هست، مرغ رو از تره بار بخر ...

تو شهرای دیگه هم استیک ۷۰۰ ای هست استیک ۳ میلیونی هم هست، فقط تهران نیست!

تو شهرای دیگه هم استیک ۷۰۰ ای هست استیک ۳ میلیونی هم هست، فقط تهران نیست!

خب دقیقا دارم میگم که محله به محله فرق میکنه :)

بله من تو شهر خودمونم غذا و استیک گرون دیدم زیاد. دقیقا حرف منو تایید کردی شما. دعوا نداریم که

هزینه زندگی تو یه شهر کوچیک طبیعتا کمتره از تهران.

خب دقیقا دارم میگم که محله به محله فرق میکنه :)بله من تو شهر خودمونم غذا و استیک گرون دیدم زیاد. دقی ...

نه عزیزم طبیعتا کمتر نیست

یک لایف استایل ثابت، قیمتش تو تهران با مراکز سایر استانا یکیه!

قیمت کمتر رو فقط تو شهرستانای استانا میشه دید

نه عزیزم طبیعتا کمتر نیستیک لایف استایل ثابت، قیمتش تو تهران با مراکز سایر استانا یکیه!قیمت کمتر رو ...

من اسمی از مرکز استان نیاوردم :)) شما درست میگی

من تو یه مرکز استان بزرگ زندگی کردم تا ۲۰ سالگی الانم ۶ ساله اینجام. ولی مرکز استان های کوچیک و بی امکانات هم هستن. مشکلی هم نیست ارزش پولمون انقد پایینه که همه جا همه چی گرونه🫠

همه چیچرا عزیزم فرق میکنه. سوپرمارکت و خوراکی شاید فرق نکنه که بنظرم اونم هست، مرغ رو از تره بار بخر ...

دقیقا حتی اینا که میگن لباس ارزون تره لباسا تو مغازه های عادی خیلی گرونتر از بازار بزرگ و جاهای ارزونه که خب آدم سالی یه بارم اونجا نمیره باید واقع بین بود همه چی گرون شده

دل به دریا زده ای. پهنه سراب است نرو برف و کولاک زده راه خراب است نرو...

دقیقا حتی اینا که میگن لباس ارزون تره لباسا تو مغازه های عادی خیلی گرونتر از بازار بزرگ و جاهای ارزو ...

ببین تو تهران هم میشه با مبلغ خیلی کمتر زندگی کرد. سبک زندگیا فرق داره. همکار متاهل من میگه ما دوتایی ماهی ۱۵ هزینمونه. باورنکردنی بود برام ولی توضیح که داد فهمیدم

نه عزیزم ۱۲۰ برای خورد خوراک خیلی زیادیهبرای یک زندگی کامل درسته، نه فقط خورد و خوراک و رفت و امد

ولی برا یه نفر اونم دختر ۳۰ ، ۴۰ نیازه

ببین تو تهران هم میشه با مبلغ خیلی کمتر زندگی کرد. سبک زندگیا فرق داره. همکار متاهل من میگه ما دوتای ...

اره دقیقا اونایی که خرجشون کمه مراعات میکنند... ولی خب در حالت عادی و زندگی نرمال خیلی بیشتر میخواد