با لباس و تفریحات میگی دیگه؟والا زمین تا ایمون فرقش نیستمن بین استان خودمون و تهران (منطقه ۲ و ۳) دا ...
همه چی
چرا عزیزم فرق میکنه. سوپرمارکت و خوراکی شاید فرق نکنه که بنظرم اونم هست، مرغ رو از تره بار بخری یه قیمته از پروتیینی پاک کرده بخری یه قیمت دیگست. گوشت همینطور،
هزینه باشگاهی که میری، هزینه شارژ ساختمون، هزینه رستوران و کافه ای که میری تو خیابون به خیابون فرق داره. چه برسه به تهران و شهر دیگه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه عزیزم طبیعتا کمتر نیستیک لایف استایل ثابت، قیمتش تو تهران با مراکز سایر استانا یکیه!قیمت کمتر رو ...
من اسمی از مرکز استان نیاوردم :)) شما درست میگی
من تو یه مرکز استان بزرگ زندگی کردم تا ۲۰ سالگی الانم ۶ ساله اینجام. ولی مرکز استان های کوچیک و بی امکانات هم هستن. مشکلی هم نیست ارزش پولمون انقد پایینه که همه جا همه چی گرونه🫠
همه چیچرا عزیزم فرق میکنه. سوپرمارکت و خوراکی شاید فرق نکنه که بنظرم اونم هست، مرغ رو از تره بار بخر ...
دقیقا حتی اینا که میگن لباس ارزون تره لباسا تو مغازه های عادی خیلی گرونتر از بازار بزرگ و جاهای ارزونه که خب آدم سالی یه بارم اونجا نمیره باید واقع بین بود همه چی گرون شده
دل به دریا زده ای. پهنه سراب است نرو برف و کولاک زده راه خراب است نرو...
دقیقا حتی اینا که میگن لباس ارزون تره لباسا تو مغازه های عادی خیلی گرونتر از بازار بزرگ و جاهای ارزو ...
ببین تو تهران هم میشه با مبلغ خیلی کمتر زندگی کرد. سبک زندگیا فرق داره. همکار متاهل من میگه ما دوتایی ماهی ۱۵ هزینمونه. باورنکردنی بود برام ولی توضیح که داد فهمیدم