2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره کدوم شعر باشه ماهی ۲۰ تومان بنظرم میخواد برا شهر کوچیک ، جای بزرگ ۳۰ ،۴۰

قیمت برنج و گوشت تو همه مرکز استانا یکیه😑

مطمعنا کسیم نمیره شهرستان یه استان دانشجو شه

۴۰؟ با این حساب یه خانواده ۴ نفری تهرانی برای خورد و خوراکش فقز ۱۲۰ تومن میخواد؟!!!

کدوم شهر؟ زمین تا آسمون فرقشهمن تهرانم و تنها زندگی میکنم. منهای اجاره و قبض حدود ۳۰-۴۰ هزینمه

با لباس و تفریحات میگی دیگه؟

والا زمین تا ایمون فرقش نیست

من بین استان خودمون و تهران (منطقه ۲ و ۳) دائم در رفت و امدم، قیمتا هیچچچ تفاوتی نمیکنه

قیمت برنج و گوشت تو همه مرکز استانا یکیه😑مطمعنا کسیم نمیره شهرستان یه استان دانشجو شه۴۰؟ با این حسا ...

عزمزم تهران با شهرستان هزینه خورد وخوراک فرقی نداره فرقش فقط تواجاره خونست همین تازه از نظر پوشاک تهران ارزون تره

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

قیمت برنج و گوشت تو همه مرکز استانا یکیه😑مطمعنا کسیم نمیره شهرستان یه استان دانشجو شه۴۰؟ با این حسا ...

بله عزیزم حتی بالای ۱۲۰ ولی چون دست مردم تنگه رعایت میکنن

من خودم تهرانم خرج خودم به شخصه بدون مامان بابام ۳۰ به بالاست هرماه حالا از کتاب و وسایل تحصیل و دکتر و لباس گرفته تا چیز میزای خوردنی البته من با خانواده زندگی میکنم

دل به دریا زده ای. پهنه سراب است نرو برف و کولاک زده راه خراب است نرو...

عزمزم تهران با شهرستان هزینه خورد وخوراک فرقی نداره فرقش فقط تواجاره خونست همین تازه از نظر پوشاک ته ...

دقیقاااا پوشاک ارزونتره

اره خب منم گفتم به جز اجاره و شارژ و فیشا